Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Allahu u ovoj drzavi pored ovakve vlasti lopovi i ne trebaju.
@samlecugne Pa bori se protiv kriminala kako ti Allah nalaže umjesto što tu pokušavaš biti simpatičan.
@samlecugne A u dzamijama kazu da za njih treba glasati ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesul se opirali ?
@Razzor morali su,to im je u opisu posla,nije da su htjeli al ipak su oni ministarstvo odbrane
Najbolje da SIPA preuzme kontrolu nad cjelim drzavnim organom meni se cini...
E cuj CD 😂😂😂
Ko jos koristi CD 😆
većeras u sarajevo dolaze vlahinje da zarade i da se provedu s arapima kod hotela bosna i s begovima sarajevskim...biće keksa i puni cekeri da nahrane serbsku nejač na okolnim brdima. pitaš li se ko ti seku gotivi? misis da radi kod nas u knjizari a ima jos paaara...pitas li se kako? pa žensko hoće gdje se ima neće gdje je penzija 185 km.
Ima li iko da nije ogrezao u kriminal u vrhovima države
provjerite vi diplome u MO, tu je veci kriminal
uskoro će sipa pretresti prostorije sipe...
pendes na aparatima...
vise ja vjerujem da sipa radi za interes druge drzave nego ministar odbrane,jer sipa nika nije otisla u drazevinu kod dobruna kad se okupljaju paravojne cetnicko fasisticke formacije mektic nesto glumi a veci lazov se nije rodio od njega onaj mile da nista nije u pravu za mektica je sve tacno rekao,, nepismeni seljak,,
jos da kakva stranacki neovisna policija uleti u stranacke policije u civilu i detaljno ih istraze...bilo bi dugotrajnih robija na izvoz...
koliko ih je sipa dosad uhapsila, a koliko ih je zavrsilo u zatvoru ?
Cikotić na aparatima
Svako svakog ovdje pretresa, privodi, dovodi odvodi jer su ljudi velikom vecinom bez moralnih granica... Posebno ovi sto su na funkcijama, ali eto uvijek se na tezi nacin ucimo.
Tu priču ne bi ni Agata Kristi mogla napisati. Suština je da se oružje podavalo ''đuture'' , neviđeno, kupljeno bez specifikacije, bez utvrđivanja stanja, bez bilo kakvih kvantitativnih i kvalitativnih oznaka. De fakto niko ne zna šta je postojalo, št5a je prodati i šta je kupleno. PS: Kupac to oružje sortira, popravi, kompletita i proda za dvadesetostruku cijenu'' Ripley, vjerovali ili ne.
Ma najeba.t će opet neki bezveznjaković koji to nosa od kancelarije do kancelarije, da neće Pendešovu ko šta pitati?