Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko je u navedenom razdoblju bio ministar obrane na tome leži i odgovornost, jer je on zadnja instanca koja potpisuje odluke vezane za Ministarstvo obrane. Međutim, kada se radi o neperspektivnom naoružanju i municiji, bolje da se proda i ispod cijene nego da MO još plaća njegovo uništavanje.
neka se je prodalo ali treba i odgovarati pred zakonom, nije privatizovano!
@Hrastovi II Jesam li ja možda rekao da ne treba odgovarati pred zakonom? Naravno da treba odgovarati, ali treba pogledati i drugu stranu medalje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve ogrezlo u kriminalu i korupciji spašavaj se ko može
kad ce sipa u bh telecom i firme koje kontrolisu sda i sbb toim je najhitnije dok nije kasno
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
Drzavna sluzba ispituje drzavnu sluzbu, koga vi je be te
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Znam samo da je prof. Hadzikadic jedini kandidat koji je istinski vrijedan paznje...ovi ostali hohstapleri, mislim da nisu u stanju ni granap voditi na posten nacin a kamoli narod i drzavu Mirsad Hadzikadic DANAS 20.9. u 19:30 h u MZ Hrastovi/Mrkovici, SARAJEVO govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #novaBiH
HDZ na aparatima
i sta normalan insan da trazi u ovoj prcij loze Izetbegovic, SIPA vojsku ceslja, Kantonalno Tuzilastvo ceslja FFUP ? BiH Tuzilastvo napravilo da su oni ugrozeni a ne naroda ????
Ma daj 6 milona pa nije MILION sta dizete frku😂!!
Opa pole pole
Naša mala, siromašna i neproduktivna zemlja ima Ministarstvoo odbrane koje se nalazi u ovoj ogromnoj zgradi / na slici ) sa stotinama kanclarija/ureda na tri etaže. Da napravite krug na jednoj etaži treba vam nekih 15-20 min marševskog koraka. A njih niko ne kritikuje oni su ''zaštičena krava'' koja troši ogromne novce i to na osnovama podjele na tri''komponente''. Smanjiti, reducirati troškove, smanjiti kontigente.
@Hamoponovouredu... treba ukinuti tu govnarsku vojsku koja ničemu ne služi a koja bi se u ratu ionako raspala jer bi međusobno zaratili po nac. strani.
Slabe se oruzane snage, jacaju se privatne entitetske policije. Podijelise nam drzavu u miru. A narod k’o narod, gluha krmad.