Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosic nesposobnjakovic koji je ukrao pare skupljene za odbranu Karadžića je u haosu. Nema ploiticke snage da se suprostavi Dodiku pa koristi kadrove SDSa u SIPI da to uradi afreama!
Direktore SIPA-e, hajde svrati malo i kod nas u Sarajevo imamo mi banaka i Žutog i Šćepu( ako ti bg dozvoli), pa Brankovića, pa Obradovića - oba su Bošnjaci, pa Bičakčić i on je Bošnjak. Ima i Stanića itd. Zamalo zaboravi ( joj, mogao mi se i naljutiti) Zukić, on ti je odmah iza Željinog stadiona!
Nešto navalio novi direktor da čisti, pa krenuo od svoje avlije. Samo da bude dobrog zdravlja i duga života!
šta znači International u nazivu "Pavlović International Bank"... da je National shvatio bih nekako... ipak je to banka u RS...
Ovi se ne šale u zadnje vrijeme.