Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava farsa. Ako ga neko želi da ubije to može obaviti i u Banja luci, Sarajevu, Doboju, Srbiji ili bilo gdje čak i pored obezbjedjenja. Sve je ovo da bi tražio zaštitu od MUP-a RS-a. Dodik u svakom momentu i svakako nastoji da entitet RS bude iznad države BiH. Najvažnije je ojačati probosanski blok i to što prije.
@ivava Vidim da ima i pametnih ovdje. Jasno kao dan. Cim su mu zaustavili policiju u predsjednistvu odmah kao prijetnja krmetu. Kako do sad nije bilo nekih poziva i prijetnji krmku. Providno. 😉 Sve namjesteno i zna se sta stoka pokusava s ovim.
je li sipa identifikovala ko je napravio krivicno djelo zloupotreba zastave i ovlasti to je vece krivicno djelo nego ova prijetnja
@filozof07 Nije i to nece.
Ja ruzna co'eka braco moja mila....
Svi smo mi identifikovani!!
Naravno da su identifikovali kad je to 100% neko iz njegovog kabineta. Hahaha
a ubice policajaca nece biti pronadjene narednih 145 godina
garant je u pitanju neka kliks dzamijska izdrkotina
Baka je jak k'o stijena a vas će mržnja pobiti !!!
Nas predsjednik hrvata srba i bosnjaka
Čovjek otvoreno negira genocid, naciju, religiju, omalozava državu na čijem je čelu, krši ustav svaki dan i sipa ništa ne radi po pitanju toga. Ali kada neko njemu prijeti sipa pronađe osobu za 3 dana. Sve jasno :)
Ako je zvato sa mobilnog iz Njemačke, tek nakon što se postavi pekršajni nalog kod javnog tužioca u Njemačkoj, onda će distributer dat identitet klijenta. Ovaj je vjerojatno u dogovoru da Dodikom. Nek objave o kom se radi, pa će te vidjet.
Dobro i ko je,šta je ,gdje je???Jebbo ba više ove površne vijesti.
možda čović
O motivima prijetnje možemo samo nagađati. Ne smijemo smetnuti s uma da nam je vrli član Predsjedništva g. Dodik na američkoj crnoj listi zbog korupcije i kriminala, te bi se istraga trebala kretati u tom smjeru - ko zna šta je kome obećao i u kojoj protivrijednosti.
Ama laž.ništa ne reče ko.?