Zubac i Džuvo dogovorili saradnju
4
SIPA i OSA u borbi protiv terorizma i korupcije
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd sad malo smognite snage pa hapsite clanove ravnogorskog pokreta kada predju na teritoriju BIH a i one fasiste po tribinama hercegovine. Sjasite malo sa bosnjackih ledja jer idete mi na Q sa tim glupavim frazama.. Mislim nema smisla da ja i moj stari placamo porez a da nas neko na lijepe oci samari!
Ovom novinaru na pamet pao onaj promotivni animirani video od prije prilicno godina dok je pisao pripremao ovaj tekst. Ovaj i Onaj u borbi protiv korupcije ..
Bosnjaci se kao bore protiv terorizma...to je stvarno cirkus pa leglo Al kaide u Federaciji...gotovo ni jedan napaad u svijetu nije bio a da se ne spomene veza sa Bosnjacima...smijesno
Jesu li autobus našli ?
Sad smo ga tek nadrljali!
na njih se treba osloniti i nadati da ce oni ovu bagru malo smiriti!!!