Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na koga je sad udar jeli RS u pitanje
u svakom slucaju ko god da vrsi utaju poreza i radi kriminal treba odgovarati pa da je i moj otac rođeni.
Sve zastitarske agencije rade sa kesom al eto prvi na red dosao Sector Dodikov protivnik. Pitajte zastitare koliko dobijaju u Securitasu na ruke kad odradr utakmice prekovremen sate kako je u
Dodik godinam udara na Sector dok je bio ziv Krunic islo je malo teze sad je to konacan udarac. Treba sr prikazati da SIPA radi i u RS-u i naravno udarula na Dodikove protivnike.
Malo I Delta security procesljaj te u Hercegovini, sve naconalisti, rade im Muslimani a Hrvat drzi agenciju Hrvatski uposlenici vreðaju svoje kolege zato sto su Muslimani plus za Bajram ljudi ne dobiju slobodno a za bozic Hrvati dobiju I ostalo da ne nabrajam.
Pa slobodni su za božič
SIPA MAZE OCI SITNOJ RAJI...-Da se neko nebi dosjetio da se samo hapasi na djelovima pod Bosnjackom Kontrolom. "Svi posteni samo Bosnje lopovi Kriminalci Banditi Mafijasi"????
daite nam miesto i imena