Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino je vidjeti nove mlade nade.Sad posao u ruke i naucite zanat-ili ispecite kako vam ga draze
kakva sipa kakvi kurci Mup Srpske pod rukovodstvom Dragana Lukaca se pretvara u pravu silu ovo ostalo je taraba
Mogu li se znati imena ? ovdje ja ne vidim 2 osobe koje imaju Bošnjačke crte lica sve su to neka škutorska bezlična debela lica,ukratko nemaju ništa blago u licu
Jos 25 tereta poreskim obveznicima..
sa srecom djeco :)
bogami dobre koke u prvom safu :D
Nadam se da su posteno izabrani jer bi u suprotnom bilo veoma nemoralno boriti se protiv lopova. Sretno u svakom slucaju!
bogatija za 25 bogovskih stela..ovdje ni neki ministri nisu mogli srediti posao..
MENI SITUACIJA IZGLEDA OVAKO: Pitanje: Tko ima maksimalnu korist od igranja sa otrovima u međunarodnom krivičnom sudu ? Odgovor: Srbijanski intelektualci. Obrazloženje: Ovo bi po njihovim mračnim (kao i uvijek) planovima ponovo trebalo raspaliti neku novu nesreću potencijalno svjetskih razmijera.