Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam dva dobermanna u avliji, pušteni su stalno, a avlija je zagrađena i zaključana. Ako bi ti majmuni došli i na foru mi odveli pse (ako je to uopće moguće izvesti s mojim psima) uzeo bih utoku i pravac šinteraj. Bez puno priče, samo dejstvovati, drškom po glavi minimum. U ratu mi je jedan lik zgazio štene dobbyja pa se nije dobro proveo, a ne bi ni ovi majmuni. Dakle, u neciviliziranim sredinama poput naše samo sila pomaže, na žalost.
Pa sta bi sa psom? Nemoj preko njega tjerati principe, prvo ga izvadi odatle...
Dovesce do stadijuma da pocne borba vlasnika pasa, oko za oko zub za zub....... a to znaju sinteri koji su mog sticenika ispred zgrade hvatali 2007. godine....od tada u ulicu vise nikada, ali nikada nisu usli..... Bruka i sramota.....Drzim Vam palceve prijatelji da se borite i istrajete u borbi!
U tom šinteraju svakako rade ljudi sa 4 razreda osnovne i 3 mekteba, ne razumiju oni te zakone da nemaju pravo na privatne posjede ulazit. Selja'čine ortodoksne samo pod noge i gaziti.
kakve sad mekteb ima veze sa svim ovim ?
Majstore, ako imaš digitalne fotografije sa svojim psom može se provjeriti datum kad su fotke nastale. Ovo ti je da dokažeš da je pas tvoj. A onda se postavlja pitanje kako je došlo do toga da netko odvede psa koji ima vlasnika. Druga stvar koja mene zanima je kako u poduzeća koja se bave psima dovesti ljude koji vole pse, a ne ove mazlume koji su tu samo zato jer nemaju ni cijelu osnovnu školu...
Sta se desilo na kraju sa ovim psom ??
aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! lopovcine shumadijske!!!!!!!!! nemam rijeci!!!!!!!
A jeli se gradonacelnica Semiha očitovala po ovom pitanju, ili mozda tajo Silajdjic... Eto ti draga Semiha izbornih poena, uleti tamo s utokom Semiha i srokaj ove drustvene metastatze, pomozi covjeku da mu se vrati doggy dogg i mirna Bosna, a Bogammm i Hercegovina... A ti Tajo, jebi ga, angaziraj se malo, ti pred sinteraj s tenkom dodji i pokazi im da se s tobom nije zajebavat. E sad, da se meni to deslio, kao sto je vecina vec napisala, budici da imam psa kojeg sam platio 2 milje evrica, mislim nebitna cijena, al ipak, uletio bi im ko Rambo u sinteraj i napravio bi devar, makar gulio, koliko ih ono bijase, trojica, znaci tri ubistva s umisljajem, znaci presuda bi bila, oko 12tak godina, izasao bi za 5-8 godina... u brate, ne isplati se, mozda ipak onda uletit ko Van Damme, polomit ih dobro, znaci nanosenje teskih tjelesnih, dobio bi plafon 6 mjeseci, a s obzirom na nekaznjavanje, znaci, bila bi to uslovna... ili mozda platit 140 marelica, pogazit sve elementarne principe i stati u red zajedno s onima kojima se ispred ociju desava masovna deurbanizacija onog najesencijalnijeg, mentalnog sklopa... Dilema je to brate... Velika...
@Carltos Brigantes: Potpuno tacno. Na zalost.
jarane, molotov/beznin/c4/tnt i deri po šinteraju... po gamadi gladnoj ... ;)
tipicno za bosnu.ja sam trenutno godinu dana u kanadi,a po svemu sudeci necu se ni vracati jer mi se sve zgadilo.ko ne voli ljude nevoli ni pse.ti papci rade klasicnu papansku otmicu sa ucjenom.ne dozvoli,da te takvi ucjenjuju pogotovo sto ti vjerovatno nebi izdali ni racun.sretno.neradi mi tastatura-velika slova sorry.
ako zelis usvojicu ja carlija, pa ga ti onda vodi kuci. jadni pas, kakvu je traumu prezivio. sta ocekivati kada u ovome gradu sada odlucuju papci. i sama imam losih iskustava zato sto imam psa. mnoge podsjeca na rodni kraj koga ne zele da se sjete, pa maltretiraju nas vlasnike.
ma bezobrazluk za sve je kriva država i ovo uređenje te policajce kazniti
I sta bi dalje? Gdje je pas sada? Mora biti nastavak na ovaj clanak.
kao što neko već reče: pošalji nekog prijatelja da uzme psa, al pare im ne daj ni u ludilu.