Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li gdje snimak vladike i Mileta kako se trehaju? :D
Ne može čovjek bez žene,pa opet vi mislite da je Islam neka teška vjera...
Jel ovaj SFRJ. moron bio snimatelj il se pak commi progurao?
Ma neče njemu ništa SPC. Vrana vrani oči ne vadi !!!
Nadam se da će ovog Kačavendu pošteni Srbi ispratiti iz SPC. A GREŠNIH pojedinaca ima među svim vjerama.
Prodajem snimak grupnog sastanka popa,Mileta,Mladice i Karadzica...
Pop koji je slao svoju toplu bracu da ruse i ubijaju po BiH ?sada dolazi na vidjelo prava vrednost tog sumskog naroda.Kazu kada su uhvatili Karadzica i Mladica oni su uporno trazili svog popa.....Falilo ima je...
I onda kažu gejovi su miroljubivi...
Crkvenim poslovima se najčešće prihvate oni koji nipošto ne bi smjeli ni proći pored crkve.
Kakve veze ima što se mogu ženiti kad njega privlace mladi deckici. Kačavenda pedofil po prifesiji.
Želi se Kaćavenda Dodiku,ubili ga s' leđa.
Jel ga sinod slajmao dok je gledao video??? pa to je njima fetis.... Jedan vic: Kaze pop popu: jucer sam plehnuo jednog malog od 3 godine... Drugi pop: fuj kako si odvratan ... pa to hoda...
tako je to kad se rodis u prdoslavnoj "ispravnoj" "pradedovskoj veri" - te smrdalje i otpad je najbolje opisao Borisav Stankovic u knjizi "Necista Krv" dakle prdoslavni pakaši jesu ustvari necista krv sami od sebe - ovakve gadosti su samo prdoslavnim isprdcima svojstvene - zajedno sa cijelom plejadom "izuma" nad muslimanima koje su implementirali u ratu u vidu raznoraznih izivljavanja i pacenja..... i na kraju ako je ikad moj neki dido i bio srbin - platio bi mu 2x toliko da opet to ne bude.... fuj.
ne cudi me... srbi su to
pa zar je ovo vijest? Šta svećenici nemaju seksualnih potreba, što ne okreću žene? imaju oni love,posebno naši katolički, a žene se mame na lovu.
al ne dize se njima na zene dzaba lova....
I kaže de idi u crkvu.....jaooo izopačenosti!
Ma suti,ovaj je makar placao pedere iz Srbije da se druze snjim,a onaj nas Hodza iz Gluhe Bukovice na silu tjerao djevojcice od 10 godina da ga drze za polni organ.
jedan hodza pedofil naspram pedeset popva siledzija i pedofila divna usporedba vlasino smrdljiva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)