Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka je zlo i mora da igra kako Čović svira inace ih odmah zamijene drugom vecinom.
Salku vise decenija udarali sakama, nogama , cim su stigli po glavi i on nam sada sjedi u parlamentu ! Pa u celik da si udarao ostavilo bi traga !
Samo Trojka se bori za ovu državu. Juče je SDFA sve blokirala i pokušava da blokira život u FBiH. Juče se vidjelo da je SDFA obična izdajnička mafijaška stranka. Toj fašističkoj SDFA treba u potpunosti zabraniti političko djelovanje a to će se i desiti. Smrt fašizmu.
Smanjivanje nameta na plate glatko odbili, ali da se udovolji Čoviću, tu su spremni na sve.
Bravo PATRIOTE samo jako sa IZDAJNICIMA i FASISTIMA
Ko je Luka Modrić pored ovih SDfAovaca?
Zastupnici čiji je posao da zasjedaju, odbijaju da održe sjednicu.
Admir Cavalic je gospodin pravi. Dugo u klupama nije bilo strucnijeg i vrijednijeg kadra.
Dobar dan trojkaši vidim naspavali ste se nakon sjednice, ne prođoše vam sinoćne podvale koje se krše sa zakonima Federacije misli te ako ste zakon o trgovini uticajm dobro načeli a bez posljedica vi bi još, neće moći mora neko i odgovarati a vi opet kontru opozicija kriva pa nije narod stoka više nemoj te nas vređati OFIRANI STE.
Ovo je nevjerovatno koliko ovih spinova prave goo useri i fb useri.Zanima me koliko se to placa?? Pa da i ja ubodem koju markicu.Tj odkucam
Kriv je onaj ko dozvoli ovo sve, prave inzenjerig javnog misljenja misle da smo svi ovce pa ne vidimo.
Jedina varijanta da se SDFA vrati na vlast je da izazovu građanski rat i to uporno pokušavaju da urade ali narod ih je davno prozreo i pokazao koliko mrzi ovu fašističku SDFA bagru. Nisu uspjeli ucjenama i protestima da ostanu na vlasti a sad pokušavaju prijetnjama. Salko Zildžić se toliko osilio da je umislio da je glavni mafijaš u BiH.
cekaj jel ti podrzavas dokumente koji nisu validni, sjednice bez kvoruma, uzimanje vlasti trojke na silu itd? kako moues biti kontradiktoran pa podrzavati stvari koje nisu validne iz samo jednog razloga, jer mrzis SDA. to vodi u anarhiju
I shta je sad ovo bilo? Shta se desilo?
dali dušmanima sva vodeća mjesta.onaj Nikšić isto dijete koje je dobilo batine.Nema dalje HDZ.
Pustite ljude neka rade...SD(F)A imali ste 30 godina, i vidi dokle ste nas doveli...ove medijske galame neće vas spasiti za svo slo koje ste nanijeli ovom narodu prethodnih godina...LAŽNO branite Bošnjake a pljačkate državu.
Sve sto ugrožava SDA, Sebiju i sl je protiv države, da je bogdom narod izašao na ulice na vakat sad bi Švicarska bili
Ovo je prvi potez od strane Dodikovog partnera Covica da bi si se stvari zakuhale. Vicic najavljuje dan poslije Srebrenice da ce se nesto krupno desiti-sta je to krupno? Treba provjeriti da li Dodik vec postvlja barikade iznad Sarajeva. Gradjani ne spavajte mirno. Protestujte dok se ne uhapse Mirjana Lepic i Boskovioc zbog pokusaja prevare Parlamenta sinoc i Niksica, Konakovica i Forte zbog saucesnistva u pokusaju nasilnog ustupanja HDZ-u Ustavnog suda BIH.
Jedino Trojka se bori za ovu državu. Juče je SDFA sve blokirala i pokušava da blokira život u FBiH. Juče se vidjelo da je SDFA obična izdajnička mafijaška stranka. Toj fašističkoj SDFA treba u potpunosti zabraniti političko djelovanje a to će se i desiti. Smrt fašizmu.
Al ti je neko podvalio bratstvo i jedinstvo, vrijeme će pokazati ko je u pravu, mene interesuje narod šta kaže a narod već žali za Fadilom, haj digni guzicu iz tok kafića pa vidi šta narod misli i zbori o vama nametnutim.
Zeleni termiti nista ne daju. Blokirace sve i uradice sve samo da nema napretka, kao sto su 30 godina radili.
More komentara placenickih kako bi se promijenilo javno mnijenje. Ali dzaba, zna narod dobro sta su sDFa, a sta trojka, sta su HDZ i SNSD (nazalost trenutno nezaobilazan faktor u ovoj drzavi). Ko god da je pobijedio, sDFa ili trojka, druge dvije nacionalne stranke su tu, samo sto bi SDA vec prodala sve zivo, a pricali bi kako oni brane drzavu i "stite" narod. Ma nije vam vise niko naivan, samo ova sakica pokvarenjaka sto igraju kako SDA svira.