Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ondo ucjenjujete citavo vrijeme sa promjenom izbornog zakona po volji HDZ-a?
@bosq23 ma stipu ba dalabu ako želi objašnje je reći ćemo mu sutra
@bosq23 momo izborni zakon se mora izmjenit jer zakon nije sa ustavom, poruke iz Europe i svjeta, samo u vas se to može, selektivno gledanje, ružičaste naočale i magla u pači,zato i jeste bjeda.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi pođahkad nosioci evropskih vrijednosti, pođahkad evropskog fasizma ušthašizma i nacizma..
@Ausfahrt barem nismo zastupnici Osmanskih vrjednosti, šerijata i ostalih sranja iz vaše rodne grude.
He, heee, fašisti - uredite svoju avliju! Nacional šovinistička parola na kapiji Aluminija vam je došla glave. Sada golom guzom po trnju! Napred marš; jen - dva, jen - dva!
UZP fašisti: ŠIC u rupe!
Kako to da HDZ smije ucjenivati a drugi ne smiju?Da je mene netko ucijenivao, vratila bi mu isto do ujednacenja.Neka bude 1:1, a nikako 2:1.
A-de-ze-ovce ko vas je sta pitao???? PRVO ANP PA SVE OSTALO...ne popustati bagri ni trenutka
Ovim HDZ jasno i bez uvijanja stavlja do znanja da je Ruski igrac. Od rijeci do rijeci ponovljena prijetnja Ruskog pijandure i propalice, tzv. ambasadora.
Zašto Zvizdić nije poslao ANP u svom mandatu?Što ga sad ne pošalje? Odgovor: Nije jer ne daju SDS i PDP ali to nije bio problem tada da se Zvizdić imenuje...Sad kad treba da se imenuje Srbin ANP je uvjet. JASNO KO DAN
mrš konju UZP-ovac
P O N A V LJ A NJ E TJ P O D R Z A V A N J E ruskosrpskog S T A V A
neko prica o ucjenama a ovaj zlocinacki HDZ ucjenjuje citavo vrijeme to vam je pravo lice licemjernih HDZ-ovih licjemjera
ovo je izdaja hrvatskih interesa i u hrvatskoj i u bosni katolicka vjerska zajednica treba da reaguje hitni i zastiti bosnu i hrvatsku od izdaje ovih proruskih i prosrpskih elemenata koji se protive sirenju uticaju nato saveza i zastiti bivsih yu republika
Jesi li ti ono bio profesor u srednjoj školi i odmjerao maloljetnice?
E pa ne mozes biti protiv podneska ANP-a a biti “nosioc” politike potpune integracije u EU i NATO. Gosn. brko, dogovori se sam sa sobom jesil’ poso il’ si doso.
Ma sta lupetas..cega se to Mile pridržava..naprotiv, javno poziva da se urusi sve sto je ova država imalo napravila u zadnjih 25 god..treba imenovati Tegeltiju i stavite tacku u narednih 25 god.na bilokakav napredak..pa srbima ne odgovara nista sto osigurava očuvanje BiH i njen dalji prosperitet..
Je li to HDZ protiv NATO-a?
Dobar je ANP iz razloga da se ovaj tandem SNSD i HDZ uopste drzi podalje od vlasti na nivou BH bar dok malo Palmer ne preuzme incijativu, a neka ovaj seljacki licemjer ovaj njegov prijedlog o ovakvom formiranju vlasti predlozi Palmeru da bi provjerio jeli mu prijedlog na mjestu