Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce ih SDA pokusati uvjeriti da im je dobro da im ne treba strajk. Svakim danom imamo sve manje doktora jada i drzave sta uradi ova SDA za par godina mislim ni cetnici ne bi uspjeli. U sarajevu se ceka 10 mjeseci na magnet meni prijateljici dali termin tada a da ne pricam o reagensima kojih nema. Samo imaju neki kvazidoktori koje Seka dovlaci iz istocne bosne koji su izasno neljubazni.
Stranka Fahrudina Radoncica je rame uz rame sa SDA u svemu ovome. To se ne smije zaboraviti.
@ferhat_80 naravno da jeste ne zna se koji je odvratniji i zlobniji Sandzo kratki ili Bokir eksremista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
napustite državu, ti koji sjede u skupštini imaju veće plate od vas, a ništa ne rade
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
Generalno nam je zdravstvo u rasulu
Neka svi dignu glas koji smatraju da su im ugrozena prava
Sada ce SDA da pikusa podmititi neke strajkace i da ih presalta u ratbijace strajka.
Ma bjezite od idiota sto dalje ... Azil trazite svi kolektivno na prvu ambasadu ☝️
Cuj da zamrznu straj /stanje 😂😂😂😂
cime? telefonom?
Ide izborna godina, paralelno s tim i štrajkačka godina. Kako financirati stranačke izbore a ne smanjiti plate i penzije, ukinuti tople obroke i regrese, povećati sve cijene potrošačke korpe, uvesti akcize, povećati poreze i namete.
danke Merkel
I u tom Govnazdu stalno neko sranje kako mu i ime kaze.
opet whey