Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pajdo, gledajte Vi svoj entitet i probleme. Hvala Bogu, imamo svoju Republiku Srpsku i svoje organe vlasti, pa se imamo protiv koga i buniti, ako treba i smjenjivati. Ne daj Bože da moramo u Sarajevo dolaziti radi ostvarivanja naših prava, bolje bi nam bilo da smo svi mrtvi. Ako ste radnik, bolje bi Vam bilo da se sa nama solidarišete, jer i Vas čeka isto, ako ne i gore.
neka on i njegove kolege imaju platu 800 KM, pa cemo onda i mi to prihvatiti!!! do tada, ŠTRAAAAAAAAAAAAAAAJK!!!!!
aaaaa, pa zar je moguće da u sunčanom, prosperitetnom entitetu, boljem djelu BiH, kojeg vodi M.Dodik, ekonomista i biznismen svjetskog glasa, neko uopće štrajka? baš me iznenadila ova vijest, hehe...
Arane nije isto kad smanjis platu 10% prosvjetnom radniku i ministru.....Prosvjetni radnik ima 1000 KM,a ministar 4000 KM....pa et sracunajte.