Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selo ima ‘ministre’ i vladu jos.. mos mislit
Bok, Ja sam privatni zajmodavac i financijski predstavnik koji pruža zajmodavce za zajmodavce. Trebate hitni zajam za otkazivanje duga ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li odbijali druge banke i financijske agencije? Trebate unificirani zajam ili obećanje o imenovanju? Nemojte tražiti više jer smo ovdje kako bismo naš financijski problem pretvorili u prošlost. Pošaljite nam e-mail na: [email protected]
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ma kakvo Gorazde
O i u Govnazdu strajk. Sta je to.
@whey mnogo si napaćen. Jel ti neko iz Gž bejo trebu?
Nova vlast nije se ni formirala, već protesti. E jesu baksuzi!
Gorazde crvuljak 18,7 %
@SvahiliMujo u crvuljku pade pola vaše ljepše polovone I RS. Samo, slabo meso da ti kažem u povjerenju. Bolje rečeno prelako. Onda čovjeku i nije ćejf (nadam se da znaš šta je ćejf obzirom da je dio bosanskog jezika).