Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste ni toliko zasluzili!!!
Ma pokupit gorivo za marku i riješen problem hahaha ovi naši sve probleme rješavaju poskupljenjem goriva mogu i ovaj ili svaki dan od svakog po marku na vazduh gdje to ima još vazduha džaba čuj boga :)
Treba svima u upravi i ministrima i premijerima i svima dati platu okruglo 1000 KM ..jedino predajednik nek ima 5000 ..a ne neki tamo sidikatski klinci palci po 5000 lupaju ni za sta ..fuj
Dovesti seljaka i uhljupa i dati im da kroje zakone, a ove rastjerati. Šta će nam država. Kod nas sve samo od sebe ide.
more mars
Istina je da se sluzbenici na federalnom i nizivim nivoima zaposljavaju bez konkursa i za iste poslove dobivaju 400-500KM vise, pa imamo paradoks da portir u opcini sa srednjom ima vecu placu od drzavnog sluzbenika sa fakultetom.
Fakt je ili uzmi ili ostavi, kome nije dosta, nek se traži drugi posao.
Ova je dobra, sluzbenici najvise rade na intergacijama ka EU. Ideja za "sluzbenike", pocnite i vi glasati za druge
Bitno da je Boranija i Mahuna rodila.
Pa koja je logika da imate vece plate?I te ne zaradite, mrs stoko uhljebljena!
Dajte otkaz i odete kod privatnika.
dadnite otkaz ima sirotinje koliko hoces koja bi vas zamijenila rado za tih 881KM
I sindikati se bore za državni sektor... A nas robove koji ginemo kod privatnika ko jebe
Koliko rade ovi uhljebi u državnim institucijama i 400 im je previše...
omjer plate 10: 1 sto nemas hrabrosti pa reci hajde vi gore DA VAM malo smanjimo plate Jer ako za plate ide (lupam) 50 mil. samo pravedno podijeliti a odakle PARE za vasu povisicu