Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedoktori bi da budu u 100 KM s doktorima. A sto ovi imaju 5 ili 10 godina više škole, i više odgovornosti, to im je manje bitno.
Razlika u koeficijentu između ljekara i više medicinske sestre je bila 0,2 (barem u nekim kantonima). Znači viša medicinska sestra koja je mogla vanredno da završi u Travniku, Širokom itd. ima oko 150 km manju platu od ljekara bez specijalizacije.
Ova gospodja sa bretelama bi trebala pročitati nešto o bontonu. Stvarno neukusno djeluje pogotovo kad je gledam u TV prilozima.
sto ne kazete na celu sa SDA strankom!
Vlast u vladi KS su: SDA,SBB, BPS-Sefer Halilovic. Samo na znanje.