Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li iko reći šta su ove izmjene zakona?
@kemo1ba Sebija i Medicinski fakultet ne zele pod okrilje Univerziteta kao i svi ostali fakulteti (zato se i preslo na trezor) i izmjene zakona se odnose na to da vlada koja ce finansirati fakultet ima puno pravo i pita se za sve (pa samim time i za novac od upisnina, proces napredovanja, itd.). Međutim na medicinskom fakultetu su naviknuli medjusobno podijeliti novac od upisnina (koje su nekoliko hiljada po studentu) i sad ne daju te pare. Medjutim znajuci odakle dolazi Sebija to i ne cudi
Još kad ti to uradio i rektor Univerziteta u Sjenici (pardon Sarajevu), ugledni profesor, međunarodnih referenci, prof. Škrijelj, zajedno sa svojim timom izuzetno uglednih prorektora, možda bi malo i povećali međunarodni ugled UNSA
Promijenila se vlas u KS i odjednom sindikat se zauzima za nastavnike trice i kučine. Na čelu sindikata veh-bi-aj, onaj bradonja sa ETF-a. Dakle, koliko moraš biti glup da ne skontaš o čemu se ovdje radi. Kako reče Nermin Tulić - Doš'o takav vakat da ćeš prije upast u loše društvo u džamiji nego u kafani.
MALO STE SE ZAJEBALI MEDICINSKI FAKULTET IMA DEKANA I ONA SE ZOVE SEMRA ČAVALJUGA TO STO NEKOME NE ODGOVARA TO JE NJEGOV PROBLEM
Ministrica Bogunic je ovim potezom ucinila uslugu jedino Sebiji i njenoj megalomanskoj zelji za vladanjem . Zasto je to uradila, da li je potkupljena ili je dobila prijetnje ?
@SimpleRed žena skontala ko je konakovic i napustila brod koji tone
Zrtvovala, a sta ?
Mogli ste reci sta hocete mijenjati, mi studenti kao da ne postojimo
sindikate treba ukinuti, to su samo stranacke ispostave i kome su oni ikad ista pomogli i dobro uradili jedino cemu sluze je to da radnike iskoristavaju za pritske na protivnicki rukovodeci kadar.
Zineta ..... kurban Vlade KS
trebaju nam ljudi koji neće popustiti pod pritiskom ili se povući pred prvom preprekom, istinske patriote i radnici, a ne facebook stranke i instagram dušebrižnici ...
Druga problematična stvar je što u naredni ponedjeljak generalno počinje kolektivni odmor na UNSA što znači da se planski radi da žalbi od strane fakulteta ne bude u narednih 15 dana. Isto kao i sa prelaskom na trezor što je odrađeno u augustu prošle godine. Generalno tačke oko Univerziteta na sjednicama su u ljeto kad su Fakulteti zatvoreni. Transparentno i po zakonu nema šta.
Hitne ostavke da podnesu Jasmin Velagić u Sifet Kokuruz mesetari SDA stranke
Nije se ona zrtvovala za visoko obrazovanje, nego se zrtrvovala za SDA i za Sebiju. Samo narprijed Dino, pocisti sve SDA zohare. Narod ce te nagraditi jos vecom podrskom.