Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e bosnjaci jadni pa imate li imalo pameti, ne mogu ni u pola pola sastavu da izbore svoja prava... nije ni cudo ivanic i crnadak u sarajevu nadmudre bosnjak bakira i savjetnike pa izgube tuzbu a da nisu znali medijski promovirati vazecu Odluku o pravnom zastupniku, sta je to nego Glupost i ne znanje, i tako lagano ruse drzavu za koju je neko dao zivot, dijelove tijela, krv i znoj...
Da li ovdje klix povećava i smanjuje minus i plus ili to rafe ovi trolovi s klixa, zna li neko? Ovaj @Trebinje1992 npr maloprije imao 20 minusa sad 3. Propada i ovaj klix, sve normalno je otislo. :))
Izabrat ćemo vam Komšića yebajem vašu prljavu djecu hrvatsku
SMRT zločinačkoj izdrkotini HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji...SMRT dijetu svakog hrvata i prljave hrvatice koji sprovode majorizaciju Bošnjaka u SBK
Kukaju Bosnjaci u kantonu gdje su vecina. Objesite se!
Bosnjaci su poturceni a Hrvati pokatolceni Srbi
@DuleRs_IMT-539 Opet pitam, vi da uvrijedite Bosnjaka ili Hrvata kazete mu da je Srbin? Znaci to he uvreda, biti Srbin je uvreda?
@SrPska Niti su postojali srbi, nego vlasi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odgovorna,,Grande koalicija,,. Bakir i Scepo Kepec,Covicevi drugovi u vlasti,pljacki,kriminalu,izdaji.....itd. Minusajte ali vam je tako.
Nemojte se ubosti kada budete čitali... P.S. "previše je oštro"