Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štane sa kolegama u kantonima???? Dok i jedni i drugi berete po 300 i 400 maraka veću plaću od pojedinih kantona, naravno ne računajući KS jer je to "država". Obučeni ste opremljeni i uz to što je najvažnije plaćeni!
Primi mene .hocu da budem diskrimisan molim te
ljudi ne kontaju neke stvari da je federacija drzava u drzavi isto tako i rs a drzavne institucije su napravljene pod pritiskom EU i sta ocekivati dalje toliko Tuzilastava Policijskih agencija Sudova pa trebali bi imati najbolje pravosudne institucije u svijetu.Gdje puno baba kilava su dijeca pojede nas administracija
Federacija kao i RS su entiteti u državi. Opismeni se malo pa će ti biti jasnije