Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo dzaba narodu uzimaju pare, treba sve pogasiti, BHT, FTV I RTRS. BHT ionako niko ne gleda, niti se ima sta gledati. FTV i RTRS su cisto SDA-ovske i SNSD-oske televizije i samo furaju ono sto im Bake i Mile narede, pa nek ih onda oni i placaju ili nek gase, nama ne trebaju.
N1, al jazeera tate.
Dajte molim vas, pa smješni ste više ! Ili štrajkujte ili ne štrajkujte ! Mislite da vas ova vlada sluša ? Ma dajte molim vas !
Otpustite cca 500 uhljeba pa cete mozda i opstat. Cuj 900 ljudi u BHRT...pa niste BBC
Nahrani ih onda ti kad si tako brizan.
Hocel bit direktan prijenos na TV?
BHRT mora postojat kao znak drzavnosti Bosne i Hercegovine. Hajmo ukinut RTRS i FTV a te pare ulagat u BHT 1 pa da imamo i dobrih Utakmica, HD soluciju, dobre serije, dobre filmove itd. Naravno sve na oba pisam i sva tri jezika.
Samo se mora umrijeti.
U vremenu kapitalizma ukolilko se novac ne moze proizvesti vlastitim snagama i sposobnostima ne zasluzujete da opstanete-naravno mislim na FTV.Sto se pak drzavne televizije tice mora se naci neko rjesenje, onolika zgradurina, silni vozni park,stotine uhljeba-dobar plan reorganizacije, na celo da dodje neki sposoban menadzer i moze se to spasiti.
Jesu to oni novinari koji se svakom političaru koji gostuje uvlače u güzicu? Gdje niko nema műda postaviti pitanje a ne ići niz dlaku?
Ili ispunite nase uslove, ili nema vise vize za buducnost.
Dužan im Fashion TV? Kako neće kad se sveo na entitesku bazu manekenki. Mislim da FTV treba kodirati i samo za dijasporu otvorit.
Ja sam za gašenje te nakarade...Grupa uhljeba koja ništa ne radi...Smeće od programa...Nema ni jednog razloga da te uhljebe i dalje plaćamo...Kad su tako pametni i sposobni nek odu u Njemačku nek tamo budu direktori, urednici, voditelji...
Ako i dalje ne bude plate, puštajte narodu anamo one filmove ( akcione ali ne partizanske)
STRAJK,PALJENJE PISANJE PO SDA