Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODlicno, samo naprijed i puna podrska u rjesavanju ovog problema
Ocuvati domace kompanije je promarni cilj i svaka cast na tome Vladi i premijeru Niksicu !!!!
Sve pohvale Vladi FBiH i premijeru, ovo je itekako veliki napredak.. Aluminij je jedna od profitabilnih kompanija u nasoj drzavi, i tako trebaju da nastave... Svaka cast!!!
Sidikat ističe da je aktuelna Vlada FBiH, s premijeromn Nerminom Nikšićem na čelu, ispoljila odlučnost i želju da ovim aneksom bude riješena struktura kapitala, obeštećeni obespravljeni radnici, nastavljena proizvodnja u Aluminiju, da u upravljačka tijela Aluminija uđu predstavnici Federalne vlade i da se izabere novi menadžment preduzeća. Svaki napredak u ovoj zemlji je dobro dosao.Hvala permijeru koji se bori za promjene i dobrobit ove zemlje.
Ako neko rjesava probleme u FBIH to je premijer Nikšić- uvijek uz gradjane