Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste. Bas je trebao biti ministar u jos jednom mandatu. Ima se pohvaliti uspjesnim vodjenjem MUP-a u februarskim paljevinama. Saka huligana palila Sarajevo prvi put nakon Eugena. I bas se ministar ima pohvaliti adekvatnom akcijom. Bivsi zaposlenik Unime ( robna kuca). Toliko i o kompetentnosti. Nije mi samo jasno kako ljudi nemaju obraza sekunde jedne.
Ne kontam ljude koji sad tuguju za ovim nesposobnjakovicem. Covjek objektivno ne moze voditi SZR a kamo li policiju
R.I.P.
Ovo je najbolja ocjena slučaja Kurteš, po meni doduše, ko ima živaca nek čita... http://www.scribd.com/doc/259237704/Gorko-Sam-Se-Razočarao-u-Željku-Komšića#scribd
Ja što ima pamentih komenara rodila majka svoje Ajnštajne, eto sad je KOKA Kurteš predložen biće imenovan pa ćemo vidjeti kako će komentarisati pojedini kad neki levat opet ubije nekoga na sred ulice, a protesiti i paljenje predsjedništva da je KOKA na mjestu ovoga Pećanaca, mrtve glave bi pale 7. februara, to Vam ja garantujem, bilo bi ti MILICIJO POSTUPI PO NAREĐENJU! Nema taj mozga ba...
ne valja nijedan ni drugi...a ovoga treba da bude stid sto nije podnio ostavku kad zapaljeno predsjednistvo ko u svim normalnim zemljama...al kad smo mi daleko od normale...treba nam zoran cegar I bicemo siguran grad za pola godine..
Kurton obicni ko i kurteš spremio policiju da tuce narod...........
de ba popustite čovjeka... ima nesposobnijiih od njega more... ne barnim ga, al de malo ba, eto KOKA Kurteš je sposobniji da vodi SZR u PM
nisam pročito prvo bio komentar od ovog mirage77 sad vidjeh, jarane šta god je Pećanac negativno uradio, KOKA Kurteš zvani pendrek je u stanju za jedno popodne to nadmaštiti dvaput... vjerumi
nevjerujem Džema da se mogu je3ati, previše je KOKA pjan za tih aktovnosti naročito poslije 11 sati... štaš ima se može se... zaradilo se u SDP-u preko reketa :)
ima sad da vadite svog nadleznog al iz kafana i kupleraja posto je Kurtesaj poznat po tome
Sindikat je sve samo ne ono što bi trebao biti. Dobili su sad ministra kakvog zaslužuju i mogu se propalice skupa je3ati.
ja ne znam da li je ovo odlučio Željko od jutros ili Željko od popodne... al u svakom slučaju koelgij MUP-a će od sad svako jutro biti u kafani Jagoda :)
E policijo sad ce Kurtes da vas vodi ali u kafanu
Evo i meni žao, a baš sam se bio naviko na njega