Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da ce ljudi imati podrsku, svi znaju kako je Nusret Selimovic unazadio Mup, svi znaju ko je Fatmir i njegove predispozicije sta ce uraditi od Mup-a, vec je ogroman napredak, svaka cast svima
Sram vas bilo, hvatate zene na pjesackom, pisete kazne za pojas i parkiranje, zmigavac, tjerate prosjake, a ostatak dana sjedite po kafanama, pumpama, buregdzinicama...Dodjete na mjesto zlocina kad je vec gotovo, i uhvatite pocinioce uz pomoc naroda...I onda kazete da se borite za gradjane?! pola vas je ogreslo u kriminalu, dilate, reketirate i kamatarite, vozite bijesna auta i trosite ogromne novce...Bruko!!!!!
Lizete se s Katicom garant
To je pokazatelj da sindikat ne brine o sigurnodti gradjana nego o stranackim korumpiranim foteljasima
Trkači ubijaju ljude, narkomani pucaju u djecu, huligani se bodu noževima. I sve ok? I smiriče se par dana, malo će mediji pričati i kao i do sada sve haboraviti do sljedečeg slučaja. I tako ukrug, sramota.
dao bi i ja podrsku da mi fotelja ovisi o ministru
Joj Eco nemoj Bgt ti pametovat, radis li ista osim sto dajes izjave ispred sindikata i organizujes proteste.