Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija uvijek odradi svoj dio posla, dok se tužioci, sudci i advokati poseru na njihov obavljeni posao ...
SAMO SABLJA POMAŽE
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Tragedija...
Hoćete li ko u slučaju Memića zaključiti da ih je auto udarilo i da se radi o nesretnom slučaju?
Puna podrska policiji.. porodicama stradalih iskrena sucut ... mora se nesto mijenjati gospodo, i to prvo treba krenuti od policije... i ne smije se pustati mafijasima da rade sta hoce a obicne gradjne da se maktretira...
vidim svi moguci se oglasavaju i zele nesto da osude....ok...ubili su policajce....to nam je svima jasno...ali ubijali su policajce i prije....o cemu se ovdje radi?...sjecate li se kad je bosnajk upao u policisku stanicu i poceo da puca..sta su onda rekli u sarajevu?...rekli su djete je malo nervozno...slusalo je losu muziku...:)...to cak nije za bosnajke bio ni teroristicki cin...evo sad je obracun sa kriminalcima za bosnajke terorizam....zasto vas zovu bosnjaci?...:)
Automafija, srediste Pale. Automafija radi sa policijom RS. Nista se nece rijesiti.
Žalosno je sve ovo, ništa se neće promjeniti jer na vrhu piramide je problem. U onom sistemu bi bili već obješeni ovi što su ovo učinili i njihovi mentori.
da bi postojala automafija ili bilo koja druga...prvi preduslov da bi djelovali je da imaju svoje ljude u policiji...to je dokazano jos iz vremena al kaponea...
Moje saučešće porodicama ubijenih policajaca. Nas , građane Sarajeva, automafijaši iz RS-a godinama terorišu.Svi to znamo , ali niko ništa ne poduzima.Zar uvijek treba da se desi zlo pa da mi nešto preduzmemo ? Možemo li mi nekad preduhitriti ove kriminalce i ubice ?
Postoji mogucnost da se jedan od stradalih policajaca zamjerio nekom(uduzimanje vozacke,auta,kazne itd)svakakvih budala ima.
@RajaIzMahale2 Ti ovaj glupi komentar copy I paste na sve strane? Ko te pita za zdravlje?
Da ti mozda ne znas ko je ubica pa pokusavas da usmjeris na pogresan trag policiju
Teško da ovo ima veze sa tom 'auto-mafijom''. Više liči na naručenu likvidaciju jednog od policajaca dok je drugi bio samo kolateral.
Teško da ovo ima veze sa tom 'auto-mafijom''. Više liči na naručenu likvidaciju jednog od policajaca dok je drugi bio samo kolateral.
Dok gradom vladaju razni likovi automafija i dileri..U ovoj nasoj smjesnoj drzavi mi smo kao problem najveci???