Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policiji netreba plata divoljno što pljačkaju narod po cesti u Gradačcu zaustavila mene policija prekršaj 40 km pitam policajca moželi šta jeftinije kaže on meni 20 da ništa nepiše kada sam mu rekao da piše na 40 km on je zanijemio
Svakako ti je 20 KM kad platis odmah. Zoves pljackom prekrsaj gdje si kriv i ugrozio tudji zivot. Svasta.. kad ti bude napisao kaznu, a nisi kriv, onda je pljacka.
Posljednji krug u Monci 2. U Splitu uhapšen glavni lik scenarija za film koji nije nikad snimljen, a trebao je. http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/277839/beogradski-biznismen-andrija-draskovic-uhicen-na-resniku-zbog-udbaskog-ubojstva
Eto u Bosni cudno sto neko daje obecanja koja nece ispuniti!
E sad se javlja stranacki sindikat , jer im je trebalo vremena da usaglase tekst saopstenja sa predsjednicima stranaka vladajuce koalicije.
Al realno je primati mito!!!???
Sindikati su produžena ruka politike odnosno kriminalni lobi u svakoj organizaciji.
Policiju treba skinuti sa platnog spiska-policija ne radi ništa samo formalno postoji.