Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka dok se pojavi virus u školama, onda će naši da reaguju.
treba uvest par/nepar...
@emmir1 Ne zaboravi da su u ratu djecu na godinu obarali,a jadna djeca pod grenatama dolazili makar malo da zaborave na zlo.Toliko o našim profesorima mame vam jehbem
Pa bio bi red...
ko da ce sta i izgubiti sa ovim danas politickim nastavnicila i profesorima
Gledajte sada kako masoni vuku konce i pomicu sah figure.
Bolje 15 dana online nastave nego 1 slučaj zaraze. A može ih biti hiljade. Strpiti se dok toplije vrijeme ne odradi svoje protiv virusa.
Mene zanima kako ovom narodu ne dođe već jednom iz dupeta u glavu, da ne šalju djecu u škole samoincijativno !!! IPAK JE OVO VANREDNA SITUACIJA LJUDI UOZBILJITE SE VIŠE I REAGUJTE ŠTO PRIJE DOK NIJE KASNO!!! (i napokon prestanite se baviti bespotrebnim komentarisanjem na ovom portalu)
Obustavis školu, a oni odu na nargilu kontaj raspust
Sindikat obrazovanja traži da se obustavi nastava u Sarajevu ---- Ni slucajno obustavljati nastavu, prvo pitati "zabrinuteroditelje" i antivakcioni lobi sta oni misle o koronavirusu! Oni su doktorirali na tome kako zaobici Zakon o zastiti ztanovnistva od zaraznih bolesti.
Obustaviti će kad bude kasno, da li će neko krivično odgovarati kad dođe do zaraze po školama
Uvesti on line nastavu, ionako su pisa rezultati katastrofalni, djeca ne mogu vise, svakako je do programa tako da ne vjerujem da ce puno izgubiti, a bespotrebno ih izlagati necemu, mislim da nema potrebe. Citav svijet glup, samo mi uvijek pametni.
Mlatiti praznu slamu je lako. Zatvorot vrtiće, o. š. i dnevne boravke. Ko će onda paziti na djecu kod kuće kad roditelji imaju radnu obavezu... Neza
Nek su se uhljebi uhljebili, pa da se sta usicari i od WHO kad budu krcate bolnice. Ima djece, ako ne znate koja vec imaju teske dijagnoze, i koja zive bez roditelja sa nanama. I treba i da ostanu i bez skrbnika. Jadno, nece vise glasa dobiti od mene i od mojih i blizih i daljih svi ovi koji cekaju 3 i vise gradova zarazenih.
Ma ukinut školsku godinu, poupisivat svima prolazne ocjene i gotova stvar! Šta imaju oni uopće u Sarajevu i naučit? Isto tako i u ostatku federacije, neće im trebat bosanska škola za metenje podova po Njemačkoj i nosanje tuta po staračkim domovima, pogotovo ne na baušteli. Oni koji imaju štelu školu svakako i ne trebaju, samo im papir treba a to se izda na kraju godine.
Koja glupost. Nema potrebe da se obustavlja nastava, jer virusa nema u Sarajevu.
Hocel biti kakog merhameta?
- Treba obustaviti gradski saobracaj, tramvaje, trolejbuse, buseve, zna biti guzve na malom prostoru - Treba zabraniti taxi privremeno, moze vozac ili klijent biti zarazen pa belaj - Treba zatvoriti sve trzne centre, zatvoren prostor i nek jedan zarazen udje belaj - Treba zabraniti Carsijom setati, zna se i tu zaguzvati pa belaj - Treba sve radnike poslati na godisnji osim med.radnika, policije, vatrogasaca, radnika na odrzavanju vodovodne mreze i radnika na proizvodnji struje
@Enticer Treba sve supermarkete i ducane zatvoriti, zna se i tu zaguzvati pa belaj Treba jos svasta nesta al mi mrsko pisati
Nadam se da nece ali oni ce pocet zatvarat skole kad vec neko zarazi pola ucenika. Umjesto da sad zatvore na 2,3 sedmice.
ma najbitnije je da se obustavi u osnovnim skolama a srednje nista pa i u srednju idu djeca ne idu zivotinje sigurno