Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo primjeni skolstvo jedne Njemacke, Amerike i neces imati nikakvih problema, kaze se odmah nema para, ima para samo nece niko kile, 300.000.000eura propadne od europskih fondova koji su namjenjeni za obrazovanje, ali treba napisati projekat, a nasi nesposobnjakovici to nece. Stvari izmicu kontroli ode sve u pm, restrukcije treba uvoditi i baviti se naukom a ne administracijom. Prije je nastavnik bio No1. institucija, aa danas ga svako zajebaje pa cak i ucenici, a nije ga drzava zastitila.
Tacno puno je obaveza administrativnih dosta njih i nebitnih i nekako se svelo na to jel sve uredno ispunjeno, napisano i dosta vremena se potrosi na tome, ima isti stvari koje se pisu nekoliko puta i sve isto se prepisuje i to nekako smara nastvanike. Treba sto vise poboljsati nastavu sa audio i video pomagalima jer danas je takvo vrijeme da danasnja djeca u doba interneta dobijaju 1 likom sve i nemaju oni strpljenja slusati 45 mina nabilavanja, nego uz video to njima ostane u pamcenju.