Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jer direkotri HDZ kadrovi su zaposlili bespotrebno preko 500 osoba u administraciji....umjesto ljekarima da idu pare oni uhljebima ! recite to glasno ljekari !
Kako da kažu nešto protiv ukruhljenihHDZ čimbenika pa da dobiju od Drgana bezbol palicom po glavi ??
Sramotna je i usluga i tretman
Ovima u HNK treba smanjiti platu. Sramota ko se sve dolje naziva doktorom. Poslati inspekciju u sve bolnice i domove zdravlja. Pohapsiti go*na korumpirana. Preglede naplacuju kao da je bolnica privatno vlasnistvo.
Jbt jel moguce da vise taxista zaradi mjesecno u sarajevu nego doktor u hnk ??? O.O
Pa idite u Njemačku. Tamo će vas adekvatno platiti.
Treba ljekare podrzati i motivisati za trud i rad
Dakle neko je elegantno MATERIJALNO FINANCIJSKU UGROŽENSOT HRVATA transporniro i plasirao pod NACIONALNOM ??? Arsen Lupen alijas Dragan Čović , LOPOV DŽENTLMEN !
Ko vas yebe ba... hocete drzavnu medicinu..eto vam.. Na kubi doktori vozaju taksije... i vi ce te
Bjezite kod tante Angele!
Neka im kladionice isplate plaće i sve ovce na broju.
Moracete Sultaniju Sebiju zamoliti da intervenise!
Laganini se prijaviš rifete u imotskom, učiš jezik i onda za godinu dana u njemačku kao sve tvoje kolege muslimani doktori