Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sram vas bilo, sta ste napravili od nekada ugledne klinike
NE MOGU DA VJERUJEM ! Ovakav sindikat nema ni u Sjevernoj Koreji! Saopštenje sindikata koje je izdiktirala Sebija! Fuj!!! Sramota!
Kakva ugledna klinika, nista bolje nije bilo ni prije Sebije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to nije sindikat nego jadovi i ulizice. umjesto da se sindikat prvi digne na noge sto sebija rastjera doktore i da nju otjeraju jer je nepotisticki dosla na mjesto direktora oni stite njene poteze jadovi jadni!!!
Podrška direktorici....Ovdje se red može uspostaviti samo pendrekom...Svugdje u svijetu se, za jednu jedinu uvredu prema članu bilo kojeg radnog kolektiva i klevetu bilo koga, dobija otkaz. Takve više nitko ne želi da zaposli. Jedino se kod nas ti likovi gledaju kao veličine...Teško nama sa našom pameti...
FUJ.
meni su najsmjesniji komentari na ovakve naode... vrsi se cistka ljudi koji uzimaju po nekoliko plata u toku mjeseca kao da im dan traje ne ni 24 i 48 vec 72 sata! i onda se nadju pametnjakovici koji kritiku ovu cistku. ako su svi ti doktori koji se u meidjima zale da su ugrozeni, toliko odgovorni isavjensi, zasto nijedan od njih nije ostavio privatluk da bi bio u potpunosti posvecen poslu na klinickom centru? smjesno i zalosno (a obraza ionake nemaju)!
Ovo je Sebijin sindikat. Nad doktorima KCUS-a (oko 250 najhrabrijih) koji su napustili ovaj tzv.sindikat i uclanili se u Sindikat doktora medicine i stomatologije se provodi sistematski mobing od strane podobnih sefova klinika po zna se cijem nalogu jer bez njih ovaj prvi sindikat gubi legitimitet i predstavlja samo sestre.
Ovo je Sebijin sindikat. Nad doktorima KCUS-a (oko 250 najhrabrijih) koji su napustili ovaj tzv.sindikat i uclanili se u Sindikat doktora medicine i stomatologije se provodi sistematski mobing od strane podobnih sefova klinika po zna se cijem nalogu jer bez njih ovaj prvi sindikat gubi legitimitet i predstavlja samo sestre.
Nekad bez medija i sirenja propagande mnogo lakse je bilo skontati ko je los a ko dobar Sad par umnobolesnih novinara koji se prodaju za veliki dildo kroje misljenje jednog naroda Lik ima svoju privatnu kliniku a u drzavnoj bolnici radio samo kao skretnicar pacijenata prema vlastitoj i sad kad mu se to uskratilo digao frku...ma treba la ga je Sebija jeb*t a ne samo naguziti otkazom
Kako stranacki vojnici nakucavaju minuse, ali dzaba.
ma mi smo ba karina.
Sabija I.je izrekla svoju poznatu rečenicu: KCUS to sam ja !!! I nastavila da vlada apsolutistički !!!
@Hana28 👍
Najbolji ostaji o rade. Medijski doktori se pokusavaju predstaviti kao veličine. Postoje referentne medjunarodne naucne baze, pa se moze vidjeti gdje je tko od navedenih. Osim sto su veličine u novinama i medijima, nema ih u nauci i struci ni na mapi. Mimo BiH za te velike stručnjeke nitko nije ni čuo. Nažalost, kod nas se budale najviše cijene pa nam i jedste ovako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NE MOGU DA VJERUJEM ! Ovakav sindikat nema ni u Sjevernoj Koreji! Saopštenje sindikata koje je izdiktirala Sebija! Fuj!!! Sramota!
Uvijek neki konflikti sa ovim dr. Prije sa Naimom Kadicem imao problem i kao njega neko proganja
svaka ti se doktorice Izetbegović pozlatila i sreća te pratila,ma ne valja bošnjacima niko,bolji je Gavrankapetanović sto dovodi provjerene četnike da nam se smiju u lice....ponavljam Sebija svaka te sreca pratila i tebe i tvog supruga a kome se ne sviđa nek ide u Lukavicu jeftiniji su stanovi samo stisni dole pa reci protiv Raše sta e neces osvanuti
pizza bolje i Lukavica nego Izmetbegovici
de joj se malo u shupak uvuci prokleti poltronu koji dalje od nosa ne znas. cim treba na konkretno pitanje da se odgovori odmah se iza cetnika sakrije fuj kako mi se gadite prokleti poltroni koju bi i majku rodjenu za 1km prodao fuj!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Seka maznula i sindikat! Ne mozes da se ne divis koliko krakova ima SDA hobotnica! Cudo prirode!
@kontraprotivan NE MOGU DA VJERUJEM ! Ovakav sindikat nema ni u Sjevernoj Koreji! Saopštenje sindikata koje je izdiktirala Sebija! Fuj!!! Sramota!
Četnici komotno mogu nabaviti kokice i pratiti kako se krve muslimani u Sarajevu. Građanski rat između Muslimana i Bosanaca na jednoj strani i ustaša i bošnja na drugoj mogao bi uskoro potpaliti kasabu.
Tesko da prvi imaju sanse,trenutno su u SA kantonu ustase na vlasti,tj njihovi potomci,spremaju i u Nedzaricima da promjene ime skole,naravno iz ndh miljea
@percepcija recepcije Prvi imaju podršku Bosanaca a to znači sugurna pobjeda, istorija je učiteljica života.
Do sada je KCUS napistilo 26 specijaliziranih lijecnika... ovi mladi magistri i buduci doktori nauka su bez prakticnog rada nula, to su naucne titule koje bi po pravilu trebale doci nakon strucne titule sto je specijalizacija... od koga ce i kako uciti... ili ce i oni svi postati menageri:-P
E moja Kiki, briga Sebije. Ona gleda svoju guzicu- da izvines i interes i nije je briga za nasim mladim ljekarima, nego uvozi ljekare iz Kuvajta i Boga pitaj odakle.
@nikadgore Ma znam...neko vece sam gledala emisiju, prosjek godina nasih anesteziologa je 58.... strasno, a tako vazna specijalnost, hirurg bez anesteziologa moze sjesti i plakati... slicno je i sa pedijatrima...ukratko draga moja jer ono sto zovu KCUS je horor...