Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli sto te pare nisu uzeli SBB i Radoncic, zato se podnose prijave, sramota sta se radi, ekipa nije ni pfeninga zaradila od tog novca, a hoce da je krcmi po svome. Pare su od radnika Hidrogradnje koji su u njoj radili do 1992, a ne ovih novokomponovanih sindikalaca, pojedinih novih rukovodilaca i inih stranacki pulena i njihovih lidera
Drugovi radnici, odnijeli su oni većinu tih para u centralu SDA. SDA-ovo VSTV ih naravno neće osuditi. Zato molite Boga da Zlaja uspije iz VSTV-a i policije istjerati učahurene uhljupe i počnu sijevati prijave i odlasci u zatvor na dugo godina. Tad će Bosni svanuti.