Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapanjujuće je da su službenicima sa visokom SS, koji obavljaju najsloženije poslove i vode stručne referate, plate tek minimalno iznad prosječnih.
Ukidanjem kantona...
Ja sam za povećanja ako možemo priuštiti
Dati im urac, na biro ima ko da radi.
Ko nije zadovoljan neka ide na biro a ja cu doci na to radno mjesto
i laganice u penziju sa 50 godina starosti, pa nastavljaju lagodan penzionerski život na grbači države (radnika) još 20-30 godinica, dok oni koji su im zarađivali platu, a bogami i penziju ako dožive penziju nemaju je prilike trošiti tako dugo!
koliko neki od njih 'rade', iznos toplog obroka im je previse
određuje li se plata "prema nekima" ili prema obimu i odgovornosti posla?
Imaju oni i toplog obroka 300 KM. Niko od njih ne radi za manje od 800 KM redovne mjesecne isplate novca. A ovi sa 761 KM plata izadju mjesecno oko 1100 KM. Sve su to stranacki uhljebi zbog kojih HDZ, SDA i cetnici iz RS-a ovdje vladaju i poslije krvavog rata koji su napravili.
@dulekrele Imam, tacne informacije. Niko u onoj zgradi na Marin Dvoru ne dobija manje od 800 KM mjesecno, to je sigurno.
Ne radi se o tome kolike plate imaju, vec sto upravo zahvaljujuci njihovim glasovima nacionalne stranke uvijek pobjedjuju. Nek' daju otkaz ako su cestiti, a ne da traze vece plate.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koga vi lazete...
Koliko rade previse je realno, smanjuj to!:)))
Imate Čovićeve kaldionice i Međugorje , tu se godišnje utajuje 300 miliona budžetu BIH pa bi vsm i palte bile osjetno veće da se usudite zaviriti TAMO GDJE VAM JE POSAO !