Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosvjedi iz 2014. su imali političke konotacije. Prosvjedi iz ekonomskih razloga su nerealni jer objektivno narod nema tko pokrenuti. Sve je uvezano u politiku, stranačka tijela i njihove interese.
Upravo tako stekao se utisak da nisu bili samo spontani nego i dirigirani.
@zmajcekSaUne Bilo je donekle spontano dok se određene strukture nisu umješale. Danas je u BiH rijetkost ne biti članom neke stranke. Danas prosvjedovat mogu samo stranka protiv stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koje masovne demonstracije, srbima i hrvatima nije bilo ni na kraj pameti da protestvuju jer su prokužili da bošnjačka politika stoji iza tih "masovnih demonstracija" koje su se "dogodile" samo dan nakon što je Europski parlament donio rezoluciju o BiH gdje je udarila packu unitaristima, pa su protesti bili samo skretanje pažnje sa rezolucije na navodne unutarnje nemire, s ciljem da EU kaže dobro je samo da se tamo opet ne puca.
Pa ne bi bilo loše da se desi ali ovaj put da se posao odradi kako zreba do kraja bagru istjerati iz fotelja!!
čim su hoštapleri preuzeli revoluciju sve je propalo...a uzdanice civilnog drutšva prešle u SDA...
Mili boze al sam proklet danas Bego sutra opet..
Red bi bio i da bego gutich i kantonalna bagra malo osjete bijes naroda. Ovo nam je njihova borba dala.
Hapsit sve redom ko priziva nerede i paljevine kao 2014. Nisu izdajnici na kljucnim pozicijama u policiji ko 2014. pa da vam dozvole da palite i rusite.
Pitanje je vremena
Trazite da vam daju taj zakon gdje stoji navedeno licno.Vi imate pravo protestovati bez ikakvih placanja.Obaveza je da prijavite proteste, a grad mora da pripremi sve ostalo.Traziti od onih koji nemaju uslova za placanje je isto kao zabrana.Imate li osjecaje sta vam se sve desava, i zabranjuje od elitnih grupa.Zaputite incijativu Ustavnom sudu upitnik da li je ta odluka ustavna i vazeca.
Ako ljevica pobijedi na izborima biće protesta, ali ako ovi pobjede što su sad na vlasti nema od naših protesta ništa.
More marš!
Eki im Sabana i srpa i cekica. I oni bi nesto mijenjali.
Dovoljan je jedan srp i cekic da ljudi vise ne zele imati veze s tim
sve ti je jasno kada su u pitanju ideje organizatora......
Zato oni dižu plate i privilegije policiji. Oni će im biti živi štit kad se narod digne.
iskra čega? Vi (čelnici sindikata) cete organizovati proteste jedino ako opet krenu udarati na vas konkretno, a to sto handre radnike TTU, zeljezare, hidrogradnje, krivaje vas boli cuna do sada ste trebali i morali organizovati strajkove haman svaki mjesec sa po desetinama hiljada vasih clanova....
bem ti iskru koja se ceka 20 godina...