Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma oni su samo slusali velikog vodju i tajkune hdz ... ko ce njih kazniti..
Kad već znate ko je uzrok problema, sto se ponovo sastajete sa vodstvom HDZa. Vas je masa, natjerate rukovodstvo firme da daju fin. Dokumentaciju federalnim institucijama na uvid i znacete problem i sta dalje.
Sad se sjetili da se kazni, a sto niste nijednom inspelcoju zvali
* INSPEKCIJU
NIJE MOGUCE DA TU NEMA.KRIMINALA.
Hahaha,kad ste uzimali 3 milje platu nisu vam bili nesposobni.Sebi uzimali po 30000.Vidjecete kad vam pukne KBMostar.Nekoliko ljudi iz menadzmenta klepa milione.Tako je bilo i u kcus.doktorima davali po 850 km a faris drbeli sebi po 50000.
Prodo vas je Covuc svom jaranu Dodiku i rusima. Njima je interes da vi zivite u jednom toru i da vas mogu kontrolisati kako oni hoce.
A ko je nas bosnjake prodao?
Imaju najmanje 3.000 razloga da ih ne prozivaju.
:) da nije tragično bilo bi komično, dok je kapalo 2000-3000 nisu bili nesposobni, sad odjednom došli tobe, e zamisli, ili su licemjerni ili su maloumni, nema treće
e hebi ga sad jarane, valjali su vam kad su vam isplaćivali 3000 km mjesečno