Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vam kajem, od pojedinačnih zahtjeva nema fajde. stvar je prosta, cijene u bosni ko u njemačkoj znači i plaće bi trebale bit tuj neđe. ali eto nek budu duplo manje. dakle kolke su minimalne plaće u njemačkoj u EURima nek u bosni budu u KMovima i zakonom hi tako propisat. dakle koji gazda ne mere tako isplatit radnika, ključ u bravu taj i nije za biznismena. pa nek dođe inostrani gazda, njemu se isplati radit sa 50% jeftinijom radnom snagom. ja i sindikate ukinut, mal ne zaboravih.
Sta ce nam agencija koja je dozvolila da su apoteke najunosniji biznis u drzavi...smanjite cijenu lijekova..prije rata svaki lijek je bio besplatan dok nisu dosli na vlast vjernici !
jos jedno da se uhljebima sjetim familije. ako vam se ne svidja, mars kod privatnika
Lijekovi skuplji nego u njemackoj a porezi manji i kirije a plate 4 puta manje, da bi gazda farmacije imao da financira 3 kurve 5 vila i sto sta, politicare koje smo izabrali podrzavaju ih u tome. Nijeni cudo da mladi idu dok se kriminalci i politicari bogate.
Ali nigdje nema kolika im je plata trenutna?
Dosta su politicari mazali lojem guzice, vrijeme je da narod uzme sebi lovu!!