Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju 10 x više zaposlenih nego je potrebno, kvalitet nula. Ja ih neću plaćati neka ih plaća ko ih je poprimio (SDA, SDP, HDZ ...)
Nemojte placat pretplatu... po zakonu niste duzni ... ako bi vam dosla opomena imate pravo tuziti drzavu i necete izgubiti parnicu .. lajkate komentar nek vidi ko cita komentare i sto vise da nam se informise !!!
Zašto Bošnjaci ne plaćaju putem Elektroprivrede BiH ovu TV ? Odmah da i najhitnije početi sa naplatom u Muslimanskom djeliću Federacije
Ukoliko uhljebima ne odgovara posao na kome su uhljebljeni neka daju otkaz, niko ih na silu ne zadrzava.
treba ukinuti BHT i sve sto je na nivou BiH
Opet ovi uhljebi od 2013 kukaju, a nikako da se zatvore. By the way nisam ni citao ovaj kilometarski tekst, samo ostavljam komentar jer vec znam sta pisu posto 5 godina isto objavljuju.
mi ko narod ih ne zelimo, to je nametnuta tv a radnici ako mogu bolje bujrum
sve ofucano, cak su i u zatvorima bolji stolovi