Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su radnici po Tuzli i drugim gradovima trazili svoka prava ovaj bajramovicev sindikat nije progovorio ni rijec nego su fino uredno primali plate...sad kad je njemu i uhljebima dosla fotelja u pitanje malo se uspanicili...i opet samo za sebe da uhljebi ne bi izgubili pravo da tuzbe...radnici im vjerovatno nisu ni na kraj pameti kao sto ni sve ove godine nisu bili
državni uhljupi - upamet se! Ako ste riješili da zaštitite SDA i šefa vam ga, na krivom ste putu. Nema vas dovoljno!
Zasto bi se Bajramovic i ostali sindikalni paraziti zalagali za radnicka prava kada su njihove plate preko 3.500km plus ostala primanje,e sada kada je u pitanju njihova guzica isturaju radnike ispred sebe gdje je sef nekog pogona poslovodja ili direkjtir clan sindikata zasto bi on predstavljao radnike.
SDA ima svoj sindikat. :-) U njemu ucestvuje i SBB. Ne mogu vjerovati da neko normalan moze poslati ovakvo saopstenje. Eto gradjani, hoce nam drzavni sluzbenici predstavljati radnike, sto je u normalnim drzavama nemoguce.
Prva faza plana gotova. Sad je na redu da.se.zavade.poslodavci
Meni , ali stvarno nije jasno kako ovi sto pricaju o "uhljebima" i PODRZAVAJU majmunolikog novića NE SHVATAJU da majmunce radi protiv obicnih radnika jer "uhljebi" NE PRIMAJU minimalnu platu. To su fadilovi uvlakaci.
zavadi pa vladaj...da se ja pitam bilo bi zavladaj pa vadi..iz govana
Jebeni Saudin Sivro razbija sve sindikate jer je SDA plaćenik!
Apsolutno im je cilj da se razori sindikat na vise grupica ukljucujuci i ovu placenicku grupu
Elvis Zornic inace SDA clan kantonalnog odbora :-D svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna
"Mi već imamo informacije da Novalić intenzivno radi na formiranju novog udruženja poslodavaca i nekog novog sindikata koji će isključivo raditi u njegovom interesu. To je proces koji je opće poznat u svijetu jer su vlasti uvijek kreirale takve sindikate i udruženja", kaže Šatorović uz prijedlog Vladi FBiH da sama donese zakon i sama sa sobom potpiše Opći kolektivni ugovor. - To je to.
sljedeći korak zelena Ngo udruženja 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lupi Sjeničak i osta živ. Sad će sandžaklije i sindikat da preuzmu, e onda će da bude pravo robovlasništvo. Nakon preuzimanja sindikata Šojić će donijeti Uredbu i ukinuti Sindikate.
Lupi Sjeničak i osta živ. Sad će sandžaklije i sindikat da preuzmu, e onda će da bude pravo robovlasništvo. Nakon preuzimanja sindikata Šojić će donijeti Uredbu i ukinuti Sindikate.
To je stara praksa, tako to rade vlasti u bih vlasti , potkupe dio sindikata i onda manipulisu kako oni hoce.
Novalic krenuo da pravi sindikate po svom ceifu
Plan B zavadi pa j..i oci ce im ispast sad kad im g novi stavi na sto.Garantuje im to nece imat za kifle jer g novi je proracunao sa svojom vladom da su građani dosta gojazni pa za dobrobit njihovog zdravlja ne treba im davati tolika primanja.Slabo se kukuruza prodaje a i domače mlijeko ....