Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeli bi gdje bi bio Dodik-otcEpljivac i njegova politika, da radnici u Federaciji imaju plate za 30% vece nego u regiji.
Dobro je covjek napisao, dati im 5% teritorije a ostalo vratiti kome i pripada, Bosnjacima!
A evo vidim Bosnjaci hrle da se vrate u prijeratne domove, sve ponistavaju pasose Svedske i Svicarske i prodaju stanove po Sarajevu, Tuzli, Ilijasu, itd..
Bosna je uvijek bila bosnjacka zemlja a nikad srpska. Vi vlasi/srbi iz Rumunije ste dosli na privremeni rad u Bosnu sa turcima ali jednoga dana cete i otici bas kao i vasi poslodavci turci. Poturcit se tj primiti vjeru pravu Islam je pravi izbor ali obzirom da si ti vlax ti to nemozes razumjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukoliko im vlada ne udovolji zahtjevima sindikalci ce im upasti u zgradu i radikalno silovati sve zivo i nezivo,onako kako to samo srbi® znaju
Neuk, mržnjom opterećen, čovjek tu vidi samo Srbe, ali pravi ljudi se poistovjećuju sa patnjama radničke klase, bez obzira na vjeru, naciju i rasu. Srami se, klasični klix.ba 'komentatore'.
@obmaster92 10/10 would read again