Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo će na kraju biti samo još jedna blamaža Srbije, najmizernije države u Evropi.
Daj boze ...
Ma prave predstavu jer im je država u qurcu, grobari i radikali im vlast, rehabilitovali četnike, robuju Rusima, odj.ebali ih svi... moraju nastaviti jesti go.vna jer ne znaju naći izlaz.
VELIKIM BOGOM SE KUNEMO DA ROBOVI BITI NECEMO ! Heroju nas uz tebe smo !
Genocidasi na aparatima :)
OPSTITE SE COVJEK CE BITI PUSTEN KUCI DO KRAJA SEDMICE ABDA hahah al su se ponadali cetnici da ce bit izrucen,bas su debili......DOBRODOSAO NASERE....
NOVI SERVER BOSNA VAS TREBA AJMO GAZIT SRBE http://europa.e-sim.org/lan.802/
Oriću sve najbolje ali vala Duraković i nije morao biti svo vrijeme u Ženevi, košta to nas, presiromašna smo mi zemlja dabi finansirali bespotrebno sjedenje u Ženevi a Duraković to sigurno ne radi iz njegovog ličnog džepa. Ako neko treba da sjedi u Ženevi onda je to advokat gospodina Orića sigurno nije Duraković ali omastila maca brke na račun države.
je li iko ovdje primjecuje koja smo mi nula od drzave?! mi muslimani, i mi koji nismo muslimani, ali smo bosanci, pa smo po ljubavi i pripadnosti BiH isti kao i muslimani. nula ko kuca. nasi politicari su nula. sta je Bakir uradio, napravio saradu za javnost da nece primit predsjednika Srbije i to je to. on prstom ne moze pomjeriti. kao sti ni SDA-ovski nizi kadar, rasporedjen po javnim ustanovama da bere pare, ne moze prstom maknuti dok nam srbijanske firme preko RS-ovskih ogranaka haraju po nasoj lijepoj "Federaciji". mi smo jedna velika nula. samo mislimo da postojimo, al mi ko drzava, usudim se reci cak i ne postojimo. kao divlja zivotinja kada je ubiju pa lesinari rasparcaju sve sto je ostalo. to smo mi.
Svaka cast za komentar. Upravo je to dokaz da je Bakir slina od politicara i covjeka i da mu je samo bitno da bude na vlasti
Volio bih da cujem misljenje Srebrenicana koji su bili u Srebrenici za vrijeme dok je Naser komandovao, pogotovo pred zlocin koji se desio. Ako su stvarno istinite price, onda je Naser veci zlocinac za Bosnjake nego za Srbe. To sto je neko po difoltu tvoje nacionalnosti, ne mora znaciti da je dobar. Kao sto je prevara od covjeka Krajisnik, bio los po Srbe.
Najzalosnije mi je sto i danas dan narod misli da smo se mi sami sa sobom pobili i da treba mrziti komsiju-susjeda.Na kraju krajeva tako ispada ali kako je do toga doslo.Da nas slucajno ili namjerno evropa i amerika nisu pogurali u taj rat(i napravili ga)isto kao i u Ukrajini,pa citav arapski svijet koji je bio nezavisan od njihove politike i savjetovanja,pa citav sistem lijepog zivota su unistili na Balkanu i a i u pola svijeta.
Evo i najveceg dokaza da su ovi iz srbije pokretaci i glavni krivci za sve ovo sto se desavalo u nasoj drzavi!!!!!!!!!!!!!!!
Za zlocine i kriminal svi odgovaraju u pravnim drzavama....Reket.droga i kad se otmes kontroli vladajuce oligarhije vode te tamo odakle te niko ne moze iscupat.....Lija ,Lija pa dolija....
Mene sam zanima za sta i za koji ustupak je on predat od strane vladajuce bosnjacke elite iz prvih safova? Sigurno da se od dodika distanciraju i da lagano smece ode gdje treba u smece...Bakire vrijedi li ova i ovakva trgovina za nas???
zivio naser oric! zivjela REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA!
http://bosnjaci.agency/uzas-semir-halilovic-za-uhapsenog-nasera-orica-tvrdi-da-je-izdajnik-ubica-i-zlocinac/
ne dozvolite cetnicima da se prowode......Bosno na nogeeeeeee
sto mi ga cetnici Dislajkuju.... 🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
Nemojte da dižete tenzije, sve je ovo maslo zapada kao i pre dvadeset godina.ZNali su oni da će nakon ratnih razaranja,huškanja i ratovanja, biti ovako.Treba naći pravo riješenje za sve.
Jedan od rijetkih koji su svjesni razvoja situacije ,istorije novije i nacina kako nam kapitalizam(sa kolovodjom amerikom) sve servira .Sta god su naumili sa ovakvim narodom-ovcom ce i ostvariti(ovce su na citavom Balkanu).Iza ovoga se nešto veliko valja.Ili ga se rješavaju zbog kriminala(pošto su pizde da ga uhapse i kazne za njegov kriminal) uz pomoc srbije i amerike,ili je neka pomoc vucicu
Svako ko je učino bilo kakav zločin,na bilo čijoj strani mora da odgovara.Ali jedino u Hag-u kuda i svi ostali.
A i hag radi po direktivi,ovoga osudi ,ovome samo sudi
Na kraju ce ga pustiti a glupe Bosnje ce biti zahvalne Srbiji sto su eto dopustili da general bude u Srebrenici. Nevjerovatno. Ustvari kada Radoncic moze prodavati onolike lazi i prevare po avazu, ili SDA price o zastiti Bosnjaka, sto i srpska politika ne bi mogla ovako dobro upakovane navlakuse.