Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa naglaskom na vrhunac intelektualne karijere - velicanje Faraona Radoncica
Odvratni matori lazac.Prodao bi majku za 10 maraka.Izdao je sve i svakoga.Jad matori.Ali je zato i docekao da ga sin rodjeni izbaci iz stana.Gomila pokvarenjaka oko niega.Sve ista govna.
Jesam ga sreo,nekoliko puta.Istinu pisem od rijeci do rijeci.Znam mu i sinove a i rahmetli suprugu.Gad i lazov vazda bio.Brz casti.Pohlepan.Ni sinovi nisu nolji.Pa sin ga istjerao da bi prodao stan i uzeo sta mu pripada od mame,nije se zena ni ohladila.Znam ih i istinu pisem.
Najveci Bih intelektualac ! 92 god. da nije SDA bila protiv , umalo spasio da ne bude rata ,da ne pogine 150.000 u Bih !
Izrod Bosanskog naroda.
Akademiče na šta si spao posljednih 10 - ak godina.
Kako ovakva intelektualna velicina spadne na to da se uvlači običnom kriminalcu, što
Ako vam je ovo moralna vertikala i predstavnik intelkutualaca ,kakavi li su tek onda oni koje ovaj predstavlja... sad mi vicevi o Muji i Hasi imaju više smisla jer je to uglavnom realnost mošnjačke "nacije"
Mnogo, mnoooogo palamudjenja..
Živio ti nama 100 godina :)
Intelektualac par ekselans cijelog balkana
Slava Bosni!✋
Intelektualac najvecih u BIH svih vremena, pravi, iskreni, posteni Bosanac
ima dobru unuku
respect profesoru!