Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidasica srpkinja je ta koja drzi sudbinu RBIH-e u njenim genocidnim krvolocnim rukama, koju je lagumdzija postavio na kraju juna ove godine ! A TI BI SIMICU DA UBRZO DAS KRAJ DRZAVI RBIH-i i njenim instiitucijama , JEL TAKO ?! Sikter ! MRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! Taj film NECES NI SANJATI !
@ realista vasa propaganda je za sprdnje
@ realista onda ti slobodno prekrsi zakon
U toj truloj drzavi koja se zove BiH sve je cista sprdnja-od Ustavnog suda,Predsjednistva drzave,Ministarskog savjeta do Vojne odbrane. Niko te institucije ne ferma ni 0,1 %.