Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KUKU MENI PA RAT ZAVRSEN PRIJE 30 GODINA PA STAJE VISE SA VAMA JESTE LI NORMALNI LJUDI PRAVE FABRIKE ,PUTEVE ,LETE NA MJESEC ,PUTUJU PO SVIJETU ,MLADI ODLAZE IZ BIH VI JOS PRICATE O ONOME STO JE BILO PRIJE 30 GODINA PA GORI STE OD KOMUNISTA ONI SU MANJE HODINA PRICALI O RATU
Ove utase je trebalo ocistit
Grad Mostar, grad koji Hrvati za sebe smatraju najvažnijim su u ratu granatirali... 🥁🥁 Hrvati! A branili Bošnjaci.
Salalala
Bravo novinari na veliku Subotu objavljivati ovakve vijesti za svaku pohvalu
Ovo je sprdacina postala...pricat cete o ratu iducih 170 godina i bit bijednici. Daj vise neke normalne teme o gospodarstvu i napretku. Normalnim ljudima je dosta rata,propagande i lazi
@doktor kod doktora pod hitno ˙doktore` , a dotad začepi te žvalje pogane i ne gnjoji po portalu
Problem je sto se svi bore za svoj grad i boje se da ce im oni drugi oteti voljeni grad.A nikako da shvate da vole ustvari iste stvari.
Napravili bi kitu marjanovu da nisu Srbi mirovali 1993-e na kilometar od lijeve obale. Srbima hvala sto su pomogli da opstanu Bosnjaci u Mostaru.Sarajevo ovo tesko moze razumijeti.
Vidi se iz aviona Himalaja i Avinjona sa Trebevica i Borija da nije Mostar Škutorija