Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li jos raje koja ce sa mnom krenuti da rušimo ovu fildzan sdoo državu neka se javi
Kakva je oTo skalamerija, da nije Mordor?
http://www.slobodnaevropa.org/Sve deblji novčanici političara: Za nerad i plata i penzija
Dom penzionera u Bihacu - Propao Dom penzionera u Sarajevu - Propao Drzava Bosna i Hercegovina - Propala Radis 60 godina, lomis kicmu, trpis privatnog poslodavca, i ukoliko je sve placeno (Naravno minimalac) odes u zasluzenu penziju koja iznosi 316 KM. I ako ne daj Boze nemas svoj stan ili kucu, penzija je dovoljna da uzmes omcu i izaberes odokativno najcvrsce drvo u obliznjem parku.
Ostaje misteriozno zašto Vlada FBih ne prodaje dom penzionera u Sarajevu i otkud vlada vlasnik doma penzionera pa da ga prodaje !!! Naravno prodaja hotela penzionera u NEumau je prošla glatko i neprimjetno jer vlada nije vlasnik !! Dozvolite da primijetim upravo penzioneri su najvjerniji i najpoudaniji glasači stranke SDA HDZ i SNSD ! Svoju dužnost prema tim strankama završavaju već u 7 ujutru na dan izbora. A HEbo mater zločinac Tito koji im je penzije isplaćivao i otvarao domove i hotele !
...vrlo j ezanimjivo to da je "nenardoni režim" stvarao, dočim "narodni režim" rasprodaje. ako koga nafata da kupi rasprodavaTo...
Glupa li clanka, nigdje u njemu terorista
Kupit ce Arapi ,ebo grunt. 2020 Predsjednik BiH Muhbabu Al Asad Al Yabin.
@Klixan Sve ovo je tuzno kad na vlasti imamo ljude koji se ne brinu za drzavu vec profit. Ne salim se ,gledam na razlicitim portalima Arapi masovno kupuju zemljiste da bi gradili naselja za njihove kupce...sve je to u redu da smo se mi zakonom osigurali da makar 60% naselja mora pripadati domacem stanovnistvu ili u najmanju ruku da kupci moraju biti drzavljani razlicitih drzava...ovako, imat ce mo cetvrti poput Kineskih u USA...Sarajevo je vec sada ne prepoznatljivo.
@Klixan Istina na nasu zalost :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda uskoro i pio prodaju, ako ga ko bude htjeo kupit...
Da hoce,taj pio nam popi sve kredite od mmf-a za lazne penzionere koji su KUPILI PENZIJE KOD SEKA SALTERUSA.
@pidjameta.slipic Znam ja to sve ali vecinu pemzija su upravo oni odobrili.. i izglasili neke sulude uslove...