Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat ili je covjek iz rasvjete daltonist ili je fotograf promasio balans bijele boje na fotoaparatu :). A prije da je ovo drugo, ovi novi fotigrafi upale sve na automatiku i samo štrokaju :)
Nesto im je zelena ova zlatna.
Gdije god pogledas, tebi se pricinjava zelena boja, posebno ljeti :)
@veni Nijesam ja daltonista braco a nijesam ni islamista da mi se pricinjava zelena gdje je nema. Ono je zeleno pa je zeleno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedva čekam da izadfje iz zatvora gospodin Bilal Bosic,STOOOKA čovjeka zatvorila samo zbog brade,ništa drugo,čim izadje nama cu da stupim u kontakt sa njim,ovi koji ga zatvoriše budu se stidit,čovjek se ne zatvara zbog brade i kratkih pantola,to samo ima u BIH
@Karaula aha,e ovako,ja jedva čekam da Bilal Bosnic izadje iz bajbokane,nepravedno osudjen samo zbog brade.jel ti sad jasno????????????