Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...Među najtežim zločinima za koje je oglašen krivim nalaze se silovanje 12-godišnje AB u “Karaman kući” u selu Miljevina kraj Foče, te višestruko silovanje nekoliko maloljetnica u dobi od 15, 16 i 17 godina..." Sama pomisao da bi ovaj monstrum jednog dana mogao biti slobodan čovjek ledi krv u žilama.
@AlijaOtacNacije ja ne mogu da vjerujem da se ne moze naci ni jedan bosnjo kojem su silovali najmilije, da likvidira ovog i slicne njemu! Bogu hvala moja porodica nije pretrpila teske zlocine, ali da jeste kunem se da bi makar jednog roknuo
@AlijaOtacNacije Vjerujem da ce ga lijepo tretirati ovi 35 godina u zatvoru i ako izađe da necw svojim nogicam više hodat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je vrhunac vase sile bilmezi genocidni. Dobar provod ces imati gdje budes na robiji, budi siguran u to.
Bosnjo,Bosnjo sabur te kosta,niko mi nije ubijen iz familije od dusmanske ruke a da jeste noc bi jela dusmane.
Samo smrtna kazna
ljepi metak u celo i smece bacit na deponiju gjde mu je mjesto
MasAllah tako se to radi!!! Umri vnago jedno bolesno chetnichko
U ZENICU GA DAJTE ROBIJASIMA U ZATVOR.IMAJTE MILOSTI
KAO DA GA JE PRAVIO KACAVENDA
Ima da mu pakas razvale u zatvoru.
Smmećeee genocccidno pedddofilskoo cettnickoo!!! Nadam se da mu je sve to na isti način vraceno u Zenici i da živ neće izaći.....FUJ
Eroooj. Da je u politici glumio bi žešću poštenjačinu . Koliko ovakvih tipova je oko nas i čekaju samo pravi trenutak.
monstrum jedan, sjeme mu se zatrlo... kad se sjetim opsade, najgori strah je bio onaj od silovanja a ne onaj od smrti... ovo je neopisivo zvjerstvo. nemam riječi.
@ChampagneSocialist .....slazem se!
@kolateralnazrtva 😔
idiot
Proklet bio zločinče! Da Bog da pa ti se kosti raspadale, krme jedno krvoločno!
Prosjecan srpski genocidni zlocinac
Ljudski otpad! Ima srece da ne postoji smrtna kazna, a zaslužio je.
@Hasoooooo33 .....ovo mu je gora kazna da ga godinama guuuze i tukuuu u Zenici nego da je dobio smrtnu kaznu
Tacno ako ga ikad puste ako bude ziv kad odsluzi svoje godine, zarobit i zatvorit ga pa placat narkomanima dop svaki dan da ga siluju dok ne crkne monstrum.