Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed Harise, pravi poslove za Federalne firme i trazi da turci uvedu dodatne takse na sve Srpske proizvode. Naravno da postoje komentari ovih kojim je glavni grad Beograd , jer oni nas mrze ali neka nas i mrze - nek crknu od mrznje i zavisti. Mi mso plavi , mi smo zapad a ovi koji sun zavidni, oni su tamni i oni su jug. :)
Puna podrska Haretu za svaku njegovu rijec i svako njegovo dijelo !
izgleda da ima,.... nada se jadan da ce i njega neki turcin nategnut.
500 godina mi smo bili pod Turcima, izgleda da Silajdzic ima nostalgije prema Otomansko carstvu.
kakvi su ovo poklici, kukavice sto se javljate
\"poturica gori od turcina\" i jednim i drugim upala.... kurcina :-)))
\"poturica gori od turcina\" i jednim i drugim upala.... kurcina :-)))
najbolje vam je da uzmeta taj vas filldzan drzavice i da trazite da budete turska pokrajina, mescini onda bi bili najsretniji
@Murad Bayar. Gospodine ministre, ne verujte po....ci!
sastali se Turčin i Poturica. :)))))))
Siladzijev mars u Tusku, nisi se trebao ni vracati bando cetncka.
GETOISTI islamisticko kleptokratski okupatori balkana : Svim na svijetu se kunemo da sda, sbih i turski robovi nikada biti NECEMO ! \'\'Evropska komisija u srijedu usvaja bezvizni rezim za građane Srbije, Crne Gore i Makedonije\'\' MRŠ U TURSKU i IRAN !