Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto sta nam tihic napravi da se mi iz dijaspore nemozemo vratiti a da srbi iz hrvatske mogu uzeti moju kucu kao njihovu.A ja bi tebe pitao Sulejmane gdje ti to bi za vrijeme rata naravno u Maleziji pa ja se pitam narode dokad ce nas ovake izdajice prestavljati.Svim bosancima i hercegovcima zelio bi cestitati dan drzavnost sa SLOBODA NARODU SMRT IZDAJICAMA SELLAM I POZDRAV
sram te bilo Sulejmane izdajico bosne
Bosna je oduvijek bila utociste svim ljudima bilo koje vjerosipovjesti,muslimana,prvoslavnih,kristijana,katolika,patarena,jevreja,itd...znaci da se sav njen narod naziva logicno i legitimno Bosnjak...za one sto ignorisu namjerno il iz nepoznavanja historije Bosne i Hercegovine bilo bi hitno da identitet bosnjaka bilo koje vjerospovijesti stavit u svim knjigama,jer Bosnjak-Bosanac za one sto ima vise pase-je identitet jednog naroda,drzavljanina a ne vjere. Asocijaciju ideje BOSNJAK=MUSLIMAN-je potencija bila brisanja drzave Bosne i Hercegovine kao legitimne domovine sa svojim granicama koje su vec odavno bile skracene u korist nacija srbije,hrvatske,crne gore..a umiranje Bosne i Hercegovine kao drzave se nastavlja u korist ovih drzava sto sam nabrojao uz pomoc EU-je i medjunarodne zajednice,etnicko ciscenje bosnjaka-muslimana je planirano bilo vec deset godina prije zadnjeg etnickog ciscenja bosnjaka-muslimana,podrzana od svih najglavnijih politickih organizacija medjunarodne zajednice i EU-je... Nemoj te nam prat mozak vi koji sanjate rascijepljenje Bosne i Hercegovine da je Bosnjak automatski Musliman,ima bosnjaka sto nisu muslimanske vjeroispovijesti ali vole Bosnu i njenu susu vise od nekih muslimana... BOSNA4EVER!
Memorija nabijem te na kurac. Nece Bosna biti ni bosnjacka. Mars u pizdu materinu. Bosna - Bosancima a ne Bosnjacima.
Svi gradjani Bosne i Hercegovine trazite svaki praragraf,svaku recenicu,rijec,svaki dokument koji je potpisan od troice biznis-mena sto su potpisali prije neki dan u sumskoj tajnoj -veceri projekta rasjepljenja i pljacke Drzave Bosne i Hercegovine. Cetnici trljaju ruke i osmjeh im na ustima,dok bosnjaci spavaju,spavaju,spavaju i cekaju kraj Bosne. Memorija kratka,sloboda slatka cetnicima,vi bosnjaci vjerujte samo tihicu,vjerujte,na krvi stotina hiljada ubijenih muslimana cetnici su stvorili drzavu a ti i dalje slusaj cecu,cetnicki agent ko tihic je napunio svoje bankarske konte po svijetu...ti spavaj i vjeruj. Ustani i trazi pravdu,ne daj da ti cetnik sutra bude onaj koji ce te jos jednom sutnut,klat,probudi se bosnjo i trazi od EU,sve garancije a prvo da Rs nikad nece moci da se odvoji od Bosne i Hercegovine,nikad.
TIHIC je debil najveci kao i SILAJDZIC
I Hare i Tihic su izdajnci. Ovo je njihova koordinirana akcija u stilu \"los pajkan, dobar pajkan\". Sada je Tihic pristao na ulogu izdajnika (loseg pajkana), a Hare nas toboze brani (toboze patriota). Nazalost, Hare nas brani tako da nas ne odbrani od Tihiceve izdaje, kao ni sto nas tIHIC NIJE ODBRANIO OD hARETOVE IZDAJE REFORME POLCIJE. Tihic napada na Hareta, da se Bosnjaci ne dosjete da su oni ista cetnicka banda.
citavo potpisivanje je greshka \"Bosnjackih stranaka\" mogli su dobiti vise, al kad se bash svaki put leti za kompromisom.. malo vremena nebi bilo na odmet...
pozdrav, i vi (vecina na ovom forumu)nesto govorite o gasiju i izgledu, pa vidite bolan ovu dvojicu, pa to je tipicna slika retardiranih, maloumnih i nedovoljno razvijenih bica, genetskih totalno deformisanih, boze dragi milostivi.
Bolje je pustit da voz ide,nego uci u voz pa da nam tim vozom vlada neko ko nikad nije volio i nikad nece volit Bosnu i Hercegovinu...pristat na nesto sto kreten kao sto je dodik predloži je ćista propast...vidite da nam se samo smiju okolo,pa dajte ljudi da mi uradimo nešto... Kod nas 13 godina vlada lopovluk, a mi samo gledamo i nišsta ne pokušavamo da promijenimo... Dosta je i Tihića i Harisa na ovoj funkciji na kojoj ništa nisu donijeli u korist svojih državljana,jedino što su uradili za svo ovo vrijeme je kupovin i izgradnja koje kakvi \"Privatni Vila\"... Jedan kreten kao što je Dodik vlada srpskom republikom dugi niz godina i samo im donosi uspjehe,pa zar nije krajnje rijeme da i kod nas neko bude prvi i da nam pomogne da kaze stop i dodiku i svim ostalim lopovima....
prijedlog: Dvije godine hare nista nije radio - evo mu sada prilike neka sa dodikom i covicem dogovori bolji sporazum i neka razvali tihica. Ovo je samo prijedlog od kojeg nema nista jer hare i njegove prdonje znaju samo guzovace i press konferencije ko biva kriv je cijeli svijet a ne oni koji su u vlasti vec 100% zadnjih 13 godina. Narode ne kontam vas stvarno. Tihi nista nije izdao vec samo pokusava da nesto dogovori. I jos jedna jako vazna konstatacije medjunarodna zajednica nikada nece smjeniti Dodika i ako sada nesto ne dogovorimo mi smo donji - niko se vise nece ni okrenuti na BiH nakon ekonomske i financijske krize na zapadu, Iraka, Afganistana zar neko misli da ce Obama da prione na posao oko BiH. ha ha ha ha ha ha Ovo je zadnji voz i ako ne sjednemo u njega onda nam svima preostaje da se pridruzimo ovim ratobornim dijasporcima ako kod njih jos uvijek ima mjesta jer ce kod nas da nastane zona sumraka!!!
Jarane najebali smo ga svi..... Ko nam vlada.....cccccc Ovaj tihic veze nema o zivotu, glup ko tuta Dodik manipulise sa njem ko sa petogodisnjakom. A Hare ima pamet al lopov pokrade nas on i ovi njegovi iz stranke.Lopovskija stranka nikad nece postojati od kako je svijeta i vijeka. Sad ovo sa SDA Saja, Gasiji, Bakir Izetbegovic, od toga mi se povraca.Kako imaju obraza hodati zemljom. Ostao SDP nazalost sa Zlatkom rasturacem, koji je nappravio odbojnost narodu sa svojim izjavama i arogancijm..... I kazu sto niste glasali da sta promjenite, vi ste krivi... ma ja nisam glaso i dok je vako necu a ko me uzme za zub sto nisam glaso da sam kriv za stanje nabijem ga na kurac!!!!!!
Fuj jeste ruzni obadvojica. Vidi se sretni ste a zemlja u govnima do grla. Sramoto jedna.
Bosnjak sam, i kada god vidim na tv-u ili kada god vidim sliku Tihica, ja se postidim! Naravno da se treba dogovorati i da treba pricati,pa i sa Dodikom. Ali uvijek se treba sjetiti i pomisliti na mezare na Kovacima i ostalim gradovima u BiH, i pomisliti na sve one, koji su dali zivot za odbranu BiH, pa onda, tek otvoriti usta i nesto reci. Tihicu, stidi se..
@za patriote, jebo te tihic izdajica, a gdje je tihic bio te dvije godine, u opozciji ili mu je brankovic bio predsjednik vlade fbih?