Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda su se ovi iz federacije sastajali pred kakve ratove sa ovima iz Irana.
Komsic je 100% u pravu: [...]On smatra da navedeno izlaganje predsjedavajućeg Silajdžića neće poboljšati sliku BiH u svijetu, kao i da nedovoljno uvažava sliku BiH u aktuelnom vremenu, te da izražava poglede i stavove koji ne doprinose porodicama žrtava da imaju bolju budućnost, ne dovodeći pri tom u pitanje neupitnu odgovornost pojedinaca i struktura RS-a u periodu rata u BiH. Član Predsjedništva BiH Komšić posebno upozorava određene strukture vlasti RS-a, \"koje je istinski, zaista i stvarno, obradovao ovakav Siladžićev nastup i koji su ga zapravo priželjkivali, da ni u kojem slučaju ne razmišljaju i ne pokušaju njegov govor iskoristiti kao povod za donošenje bilo kakvih odluka koje bi mogle destabilizirati BiH\".[...]
@ Krajisnik: Vidis na pljujem na sve, nego je Harisova nesposobnost vise nego poznata. On velikom vecinom gaji kontakt sa islamskim zemljama, jer su ga platili da im proda nasu zemlju. Oni su sami siromasni - samo elita je bogata - a kod nas nesto da grade. Nemaju pojma o zivotu; jedino mole Bogu po cijeli dan. Najgore je sto su nam ti isti dosli u sred Sarajeva - Saudija Arabija - pa tjeraju nase tradicionalne muslimane da siju mrznju prema drugim narodima. Vazno je imati kontakt i sa zemljama na Perzijskom Zaljevu, ali konkretno radi nafte, ali sporedno stupiti u konstruktivan dialog sa razvijenim zemljama kao Njemacka, Francuska, Velika Britanija... Niti jedno obecanje koje je on satro dogovorio sa pustinjskim zemljama nije uslo u praksu. Samo laze i hoce dok moze da bude na vlast. Zasto? Jer takvim debilima kao sto su on i Dodik nas posrani sistem i nas narod dozvoljavaju.
Dali ovi muslimani znaju da je Hare cetnicki agent? Vrlo je vjerovatno da on i njih spijunira za cetnicke saveznike Engleze.
Po njegovim susretima vidi se da on ne predstavlja Bosnu i Hercegovinu nego lobira kod Islamskih drzava za Muslimane i Islam Bosnu... Nema nista od toga Harise... Tebi je mjesto u Hagu a ne u BiH jer si i ti isti zlocinac kao i ostali.
@...... pa sa kojim zemljama bi se ti sastao i zasto i na kooji nacin bi to organiziro. to nam objasni pa onda pljuj po svemu ostalom.
Gosp. Silajdzicu kazem Vam sa respektom: Ma bjaaazi, bjaaaazii. Kakav Katar, kakva Palestina, kakav Iran, opet se pretezno kaci islamskog dijela svijeta, zato sto nije sposoban sa drugim da komunicira. Vise nego jednom je prodao svoju zemlju, a sebi KUPIO titulu dr. Papak je zesci, kakav akademik. Njegov govor pred Generalnom Skupstinom je sramota za jednog Predsjednika jedne zemlje. Samo rekonstrukcija proslosti, nista konkretno, moderno. Jadna BiH sa ovakvim debilima na vlasti.
e poserem ti se na drzave sa kojima se sastaje
zajeba se, mislim petog oktobra, jebemti fax, samo mi to u glavi
ma Haris je kralj... Idemo ponovo u pobjedu 6. oktobra ;-)