Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnogorci govore CRNOGORSKIM jezikom.
Evo sine ja sam ateista ali sam srbin, tako da ta podjela po religiji ti bas ne stoji. od svega se najmanje osjecam bosanac, ne zato sto ne volim bosnu, nego je ne volim onakvu kakvom je vi hocete i kakvom je pokusavate napraviti. se budalo jedna pa onda ni sebe ne voliš. nego sad nema ni Bosanskog jezika - LOL Vidiš ja barem priznajem činjenice !
Nego sta si dokazo sad? Da nije istina to? Kad govoris sa istim istim jezikom i pravis se da nije isti? Znaci ovo sto ti vidis nije belo nego crno-,pa kako crno pa vidis da je belo- \"ma kakvi belo kad ti ja kazem to je crno jesi slep ba zar ne vidis da lepo pise crno na njemu \" Znaci engleski ima uf imena a? Samo na tu mogu zvati jedan te isti jezik sa 4 razlicita imena i praviti se kao da nije to isto. Ma crno kad ti kazem .
Brzojav za samozavas: Ovo je na novosrpskom: Mama ti je hlopta. P.S. Smesan si.
Tragedija u Prijedoru Pucao u majku pa se raznio ručnom bombom Tridesetpetogodišnji Milenko Stijepić iz zaseoka Busnova kod Prijedora ubio se jutros ručnom bombom ispred porodične kuće, a prije toga je puškom pucao u svoju majku Ginu i teško je ranio. ETO KO IMA ORUZJE U BIH-I?! BOMBE SRBI IMAJU PO SVIM KUCAMA I STANOVIMA BIH-E, NEDAVNO SE JEDAN SRBIN UBIO BOMBOM U ZENICI U SVOM STANU A BIO JE PROFESOR U JEDNOJ SKOLI? boze sacuvaj, STA CEKA JOS BOSNJAKE U BIH-I OD SRBA I GENOCIDNE TVOREVINE?!
Bosanski jezik postoji ali samo u politickom smislu znaci da mogu bosnjaci da sami sebe la-zu kako oni pricaju bosanski a ne Srpski. Svi lingvisti sveta ne priznavaju niti bosanski niti hrvatski jer ne postoje to su varijacije Srpskog jezika i to je jasno svima osim vama. Jezik da postoji mora da ima svojih 3000 reci,a na ovim prostorima to ima samo Srpski, a da je to tako jasno dokazuju i hrvati i bosnjaci jer rapidno menjaju reci da bi se razlikovale od Srpskog. Pa ako to nije Srpski jezik, sto ga menjate, sto Srbi ne menjamo;)? Vi la.zete samo sebe znate da govorite Srpskim a sami sebe ubeđujete da govorite nekim bosanskim ili hrvatskim lool ,stvarno pat.etično! Nego\" truhne u zatvoru a?i pije kahvu i gleda na sahat i igra hlopte ...itd i to je promena jezika HAHAHAHAA bosanska inteligencija!
vidim da si dobro upoznat sa \"bosanskim\" jezikom, mozes li meni i svima ovdje objasniti razliku izmedju tog jezika i hrvatskog?
srb-in 27.05.2010. u 12:46 OVAJ ARNAUT JE SAMO POSLUSNO SHTENE ZLOCI.NCA HARISA SILAJDZICA.. A ako Silajdžića u Begradu ne uhapse,hoćeš li promijeniti mišljenje,šta onda,cijela vaša gen.oci.daška priča o Hare.tu kao zl.o.či.n.cu pada u vodu:?!
Naš jezik je Bosanski,nemamo ti ga potrebe vraćati sobodno ga upražnjaji.Sad kada bude popis i u manjem BH entitetu će konačno MORATI pristati da se jezik Bošnjaka zove BOSANSKI,ustvari priznali il ne priznali na to nemogu uticati.
Evo sine ja sam ateista ali sam srbin, tako da ta podjela po religiji ti bas ne stoji. od svega se najmanje osjecam bosanac, ne zato sto ne volim bosnu, nego je ne volim onakvu kakvom je vi hocete i kakvom je pokusavate napraviti.
OVAJ ARNAUT JE SAMO POSLUSNO SHTENE ZLOCI.NCA HARISA SILAJDZICA..
...Bosnjaci su pravi indijanci na svojoj zemlji... hahahaha pipo legendo, samo je jedan originalni i neprevazidjeni pipo
\"Silajdžićeva posjeta Srbiji za odmrzavanje odnosa\" pa on ih je sam i zamrzavao jer mu je trebalo da opstane politicki, a sad kad vidi da pada, sada odjednom \"europsko\" ponasanje... ha, ha, ha
Pipo, konju, ne kaze se nikad \"dat paznju\", konjino!!! Kljusino!!! Gdje si ti ucio Srpski, ko ti je bila uciteljica, sigurno ti je kecine krkala!!!
E tu se zahvali tom čikici za taj govor, jer mi smo ipak Bosanci i Hercegovci..... Kojoj god vjeri ili nevjeri pripadali.......