Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klempooooooooooooooo klemppppppppppooooooooooo srboljubeeeeeeeeeee
ma nije problem sad ce te vi dobiti Hrvatsku drzavu u Bosni,samo ti reci sta zelis dok je djed mraz jos ovdje......
@taxus kenjatoru, koga libo tuki za hrvatskom. ovdje je rijec o BiH a to hvala bogu na 76% njenog teritorija nije vasa drzava. i ja sam za to da se srbi vrate na svoje ako zele. i to sta hrvati u hrvatskoj misle me ne interesuje , njihova drzava i nek sami sebi prave kucni red. mi u BiH ne mozemo zajedno ni u snovima, prema tome, nasi i srpski interesi se poklapaju. zasto je to tako trebali bi sebe da zapitate.
Pa eto kad se slazete vratite ih u Hrvatsku,sta sam ja rekao...a ti napravi anketu u Hrvatskoj pa da vidimo ko je tamo bolje dosao srbi ili bosnjaci,jer posto si ti jedan veliki nacionalista,tvoje misljenje nista ne znaci...
situacija je sada malo drugacija. srbi su dobrodosli u hrvatskoj za razliku od vas. pripadamo istom kulturnom krugu - europskom i suzivot nije nikakav problem. vi pripadate turcima i ujgurima - vi ste azijati i islamofasisti - tko ce cekati 500 godina da vi evoluirate, nemamo mi toliko vremena. osim toga niti jedan hrvat ni srbin nikada nece prihvatiti drzavu za koju su ginuli nekakvi yebeni sehidi !!! zayebi ti to !!! ta vasa republika bih je davno pokopana, ako hocete kompromis moze sa sto manje zajednickih poslova. ako necete, raspad !!!
@hrvat...pa i 93 ste bili skupa,imali ste i Srbiju sa sobom,hajde ne lupaj,sreca pa svi Hrvati ne misle kao ti,a kad ste vec skupa vratite sve srbe u Hrvatsku,pomozite im...
@Krsto, ovaj put su i hrvati s vama. kriz i krst skupa !!!
republiko srpska j*bem te !
Stvarno, Sud BiH nije u ustavu. Kako neustavna institucija može da priča o ustavu?
PA I SUDA BiH NIGDJE NEMA U USTAVU, DAKLE NEUSTAVAN JE DA DONOSI BILO KAKVE ODLUKE. HA YA...
REPUBLIKO SRPSKA VOLIM TE
@krsto...a vi to kao imali svoju logistiku,bijedo jedna...
hhhhehehheh... komentar ti je extra . nemam riječi
MOJA MAMA RADI U VEEEEEELIKOJ FABRICI, A SRBADIJA P.U.S.I VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELIKI K.U.RA.C.
SRBIJA P.U.Š.I VELIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII K.U.R.A.C.