Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka si vala Predsjednice sjeo sa Klintonom pa makar mu ga i popusio. Fahro i Bakir ne znaju dje je Amerika,a pusice ga i oni Dodiku ako preotmu od tebe vlast.Gospodine Predsjednice kad se mora popusiti onda treba bar cuvenu kitu pusiti.
Predsjednice, ovo fahrovci i bakirovi ne znaju ni gdje je Amerika, ni ko je Klintone, a kamo li sta drugo. Zato ti budi nas predstavnik u svijetu, jer visoku politiku jedini ti razumijes. Za Harisa!
Republiko Srpska nasa rajska basto, svi te Srbi voli ,oni znaju zasto. Tebe Srbi vole sto radjas sokole, sto te za te Srpska ko lavovi bore. A vi Poturaci lazljivi Bosnjaci, budite i dalje svjetski podrepaci, ucte zemlji dove sto se Bosna zove.
Strani zvaničnici ,posebno Klinton kao autor dejtonskog sporazuma,teško mogu ozbiljno da shvate sagovornika koji ogovara ljude sa kojima treba da dogovara rešenja otvorenih pitanja u BiH.
Hare seo na stolicu kod Klintona na sred Clintone Global Initiative-a, gde on razgovara sa raznim likovima po par minuta. Pogledajte samo Clintonovu facu dok mu Hare prica ove price za malu decu, ne procenjivo. Isto kao i Clintonova izjava na kraju, ili ti ‚‚random answer‚‚ :)
Jesi li ga upoznao Harise?-Jesam1 A jesi li mu popusio Harise?-Jesam valahi bolje nego Monika ! A kakav sada imas osjecaj u ustima Harise ?-Isto kao da sam ga popusio Dodiku ! p.s.-Tako ti i treba!
Dogovor dva masona mogao bi uroditi plodom jer dolaze iz dva razlicita masonska reda, a u okviru masonerije nema tajnih politickih razgovora
Harise gotovo je i dosta 20 godina vlasti......A zadnji put sto si me z.....ebo pa sam glasao za tebe ,mislio sam bas taj klinton holbruk bajden i jedno veliko nista 100%RS to je kraj tvoje politike i vise se ne vracas sigurno u 70 godinama na sljedecim izborima bit ces dedica a tvoja kombi stranka ce se raspasti poslije ovih izbora....Upamti dobro.Demagogije je dosta a narod nece nasjesti na tvoje dizanje prasine i pred izbornih tenzija....A jos jedan lijep isaret sto vidjeh na plakatama nekakva gordana Magaš(rodica ljube zemunca)moj harise jos jednom da ti kazem gotovo je
E NEKA SI IH MOZDANI CINKARIO TOM MONIKINOM DONATORU... I JA BI !!!
HELJP BAZNIA HELJP BAZNIAAAAAAAA hahahahhaha,misevi jedni
Harise imas moj glas. Jednostavno ne vidim da i jedan normalan covjek i patriota moze glasati za kriminalca fahru ili nekvalitetnog Bakira. pa ljudi oni ne znaju beknuti engleski, a kamo li sta drugo.
Ponov je pokazao da je jedini politicar koji umije da vodi ovaj narod. Bravo Harise, svi smo uz tebe!
Pa nije valjda da vas je toliko pogodio ovaj clanak,hajd mogu shvatiti anamo one , al vidim ima i kvislinga ...
vidi se da si rat proveo u Švedskoj....
Pozdrav za harisovce,jedina inteligentna bića na ovom portalu, naprijed do pobjede. Ostali fukara da te Bog sačuva.